Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

IKEA sa poriadne strápnila: Nájdite chybu na mape, ktorú predáva svojej predajni

(Zdroj: Twitter/Newshub)

BJORKSTA - O niektorých miestach na svete sa hovorí, že sú také maličké, že ich ani na mape nenájdete. Čo však ale v takom prípade, keď autorom mapy unikne, že na ňu nezakreslili štát s rozlohou takmer 270-tisíc kilometrov štvorcových, čiže 5,5-krát väčší ako Slovensko?

Veľmi trápnu situáciu momentálne rieši spoločnosť Ikea. V jej predajni vo Washingtone DC si totiž jeden zákazník všimol, že na mape, ktorá tu je v ponuke, nie je zakreslený Nový Zéland. Škandál sa v tomto období pretriasa ešte viac, pretože spoločnosť nedávno oznámila, že v blízkej budúcnosti plánuje otvoriť novú pobočku v Aucklande, čiže v najväčšom meste štátu, ktorý na ich mape chýba.

Obrázok mapy, ktorá stojí 30 dolárov (26,4 eur), visí na sieti Reddit, kde ju posmešnými komentármi častujú mnohí užívatelia. "Dúfam, že tie mapy budú predávať aj v novej pobočke v Aucklande," napísal jeden z nich. 

VIDEO IKEA omylom pustila na veľkej obrazovke porno: Zhrozené deti zažili šok

Hovorca reťazca Ikea už vyjadril nad celou situáciou poľutovanie a ospravedlnil sa. "Urobíme všetko pre to, aby sme výrobok čo najskôr stiahli z našich predajní," prisľúbil. Už zostáva len dúfať, že pri ceste na Nový Zéland za otvorením novej pobočky sa nebudú zamestnanci riadiť práve mapou, ktorú ponúkajú svojim zákazníkom.

Viac o téme: MapaIkea Trapas
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu