Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

FOTO Pekné ženy prenasleduje záhadný muž: Za stieračom im necháva ODKAZ, reagovali by ste naň?

Ilustračné foto Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

SALT LAKE CITY - V meste Salt Lake City v americkom štáte Ohio si viacero žien našlo za stieračmi auta záhadné a veľmi lichotivé odkazy od neznámeho ctiteľa. Akokoľvek sladko ale jeho slová pôsobia, polícia už vyzvala ženy k ostražitosti. To, že sú varovania policajtov opodstatnené, už totiž potvrdili prvé skúsenosti s autorom odkazov.

Odkazy plné lichôtok a komplimentov zanecháva za stieračmi áut žien neznámy muž, ktorý sa podpisuje ako "Chris". Informáciu o odkaze zverejnila na sociálnej sieti Alyssa Rahterová, ktorá si ho našla, keď bola s kamarátkou na nákupe. 

Po zverejnení príspevku ju prekvapilo, že podobnú skúsenosť má mnoho ďalších žien. "Ahoj, krásne dámy. Prepáčte, že vyrušujem, ale nemohol som odolať. Ohromil ma pohľad na vás. Obidve ste bláznivo krásne a božské. Dali ste mi dôvod užiť si dnešný deň a prosím, neurážajte sa," píše sa zakaždým v odkaze. Chris ďalej ženy ubezpečuje, že nikdy nič podobné neurobil a bol by veľmi rád, keby sa mohol s nimi stretnúť. Romanticky vyznievajúce riadky nezabudol doplniť telefónnym číslom. 

FOTO Pekné ženy prenasleduje
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Alyssa Rahter)

Alyssa varuje ostatné ženy, aby nikdy tohto muža nekontaktovali a dali si na neho pozor. "Síce tvrdí, že má 31 rokov, ale v skutočnosti má 37. Písali sme si, jeho celé meno je Leland Christopher Bowers," hovorí. Podľa slov Rahterovej sa romantická konverzácia časom zmenila na sexuálne narážky. "Napísal mi, že mi kúpi nejaký kúsok od Victoria's Secret a bude rád, keď mu ho predvediem. Okamžite som s ním skončila."

Leland Bowers
Zobraziť galériu (3)
Leland Bowers  (Zdroj: Facebook/Alyssa Rahter)

Po zdieľaní tejto skúsenosti sa ozvalo ďalších pätnásť žien, ktorým sa stalo to isté. Jednej z nich dokonca už v roku 2012, keď mala iba šestnásť rokov. Aj ona údajne vtedy kontaktovala autora odkazu, ale kvôli nevhodným narážkam neskôr jeho číslo zablokovala. Našli sa však aj ľudia, ktoré v odkazoch nevidia nič zlé a chápu ich ako spôsob, ktorým daný muž oslovuje ženy, pretože si netrúfa urobiť to osobne.

Odborníci v tom ale majú jasno. "Takéto správanie netreba podceňovať. V odkaze je skrytý význam, čo už niektoré ženy potvrdili. Takto nevinne vyzerajúce situácie často končia tragédiou," upozorňuje šéfka oddelenia domáceho násilia v Utahu Jenn Oxborrowová. 

Viac o téme: úchylOdkaz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu