Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Učiteľka hudby sexovala s dvoma študentmi zo spevokolu: Pikantné detaily zakázaného pomeru

Laurie Softleyová Zobraziť galériu (2)
Laurie Softleyová (Zdroj: profimedia.sk)

DUFFIELD - Školu v anglickej dedine Duffie nelichotivo preslávil škandál učiteľky, ktorá udržiavala intímny vzťah so svojimi žiakmi. Tridsaťštyriročná žena prišla o svoje miesto po tom, ako sa rozrozprával jeden z členov školského zboru. Keďže nešlo o prvý takýto incident, vedenie školy nemalo so svojou pracovníčkou žiadne zľutovanie.

Vydatá učiteľka hudobnej výchovy na škole Ecclesbourne Laurie Softleyová už môže na svoju kariéru zabudnúť. Za zneužívanie dvoch členov školského zboru totiž dostala celoživotný zákaz vykonávať svoje povolanie. Všetko sa začalo ešte v roku 2008, keď sa pripila v miestnej krčme so sedemnásťročným študentom a stiahla ho do svojho domu, kde s ním mala sex. Začali sa o tom síce šíriť klebety, ale keďže neexistovali žiadne dôkazy, škola pedagogičke udelila iba pokarhanie a výstrahu. 

Učiteľka (27) zviedla svojho žiaka (13): Nalákala ho na tieto SMS, potom to už išlo rýchlo

Všetko by sa možno časom úplne utriaslo, keby v roku 2017 nenavštívil psychológa ďalší Softleyovej bývalý študent, ktorý prehovoril o udalostiach z roku 2013. Uviedol, že učiteľka s ním spala v čase, keď bol členom spevokolu a mal sedemnásť rokov. Po tomto odhalení už škola neváhala, voči zamestnankyni začala disciplinárne konanie a prepustila ju.

Na svetlo sveta tak vyplávali detaily o afére z roku 2008.  Bývalý študent síce už dávno nederie školské lavice, ale sex s učiteľkou aj po desiatich rokoch opisoval veľmi živo a pamätal si úplne všetko. V krčme sa vraj začali bozkávať, potom pokračovali u nej doma na pohovke. V kuchyni sa rozvášnená žena obliala vínom a všetko sa skončilo na poschodí v jej spálni. "Vytiahla kondóm z nočného stolíka a mali sme sex. Potom sme sa presunuli znova do obývačky na pohovku, kde ma orálne uspokojovala." 

Učiteľka hudby sexovala s
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: MySpace/Laurie Softley)

Mladík pred desiatimi rokmi mlčal podľa vlastných slov preto, lebo nechcel, aby Laurie vyhodili. Druhý študent sa s ňou bozkával už týždeň pred sexom. "Keď sme boli u nej druhý raz, mala dolu nohavice. Nemal som však erekciu, všetko sme iba predstierali a potom sme šli von," vypovedal na súde. 

"V roku 2008 neexistoval nijaký dôkaz, o ktorý by sa môj predchodca mohol oprieť,“ obhajuje postup predchádzajúceho vedenia školy jej súčasná riaditeľka. Výpoveďou študenta pred psychológom však dostala do rúk dôkaz a rozhodla sa pre okamžité pozastavenie činnosti Softleyovej v čase, keď sa prípadom začala zaoberať aj polícia. 

Viac o téme: SexŠtudentUčiteľka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu