Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

FOTO Mladík (20) si v kaviarni objednal obľúbené vajíčka: Za takúto obludnosť som nemal ani platiť!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter/HeskethThomas)

WIGAN - Mladý Brit sa rozhodol na sociálnej sieti zverejniť fotku jedla, ktoré mu naservírovali v kaviarni supermarketu. Pohľad na raňajkovú porciu vajíčok Benedikt ho totiž šokoval natoľko, že ho musel ukázať aj ostatným. Užívatelia Twitteru už jeho príspevok zasypávajú pohotovými komentármi.

Thomas Hesketh, ktorý sa rozhodol raňajkovať v kaviarni Tesca, si objednal dve porcie benediktínskych vajíčok a zaplatil za ne päť libier (5,60 eura). Na tanieri však márne hľadal jedlo, ktoré by zodpovedalo tradičnému a dobre známemu receptu. "Na dvoch studených sendvičoch bol skromný plátok šunky. Majonézu vytiahli rovno z chladničky a z tuby ju vytlačili na vajíčka. Videl som to. Celé to vyzeralo nevábne, bolo to bez chuti a veľmi studené," opísal mladík porciu.

Podľa tradičnej receptúry mal byť použitý anglický mafin obalený hrubými plátkami šunky, obložený pošírovanými vajciami a zaliaty holandskou majonézou. Thomasovo jedlo sa tomu ale nepribližovalo ani zďaleka. Hoci bol nespokojný, nakoniec vajíčka zjedol. Neskôr sa posťažoval na Twitteri, kde jeho fotografiu zasypali komentáre užívateľov. "Myslím si, že Homer Simpson stratil oči a bude žiadať, aby mu ich vrátili," napísal jeden z nich. 

Približne takto by malo vyzerať benediktínske vajce
Zobraziť galériu (2)
Približne takto by malo vyzerať benediktínske vajce  (Zdroj: Getty Images)

V Piešťanoch si objednal kung pao: Dostal extra dávku, ale nie mäsa! Hnus na FOTO

K sťažnosti dvadsaťročného Brita sa už vyjadrilo aj Tesco. Hovorca sa v mene spoločnosti ospravedlnil a zároveň odporučil, aby sa nespokojní zákazníci v podobných situáciách sťažovali hneď na mieste. "Tešíme sa na ďalšiu návštevu pána Hesketha a budeme mu vďační, keď dá nášmu personálu druhú šancu." 

Viac o téme: JedloVajcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu