Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Emma si kúpila v obchode kuracie prsia: Po tom, čo k nim doma privoňala, začala krvácať

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: pixabay.com)

WALES - Páchnuce kuracie prsia z obchodu porušili stehy v ženinom žalúdku. V obchode pravdepodobne kúpila pokazené kura. Keď k nemu privoňala, okamžite nekontrolovateľne zvracala. 36-ročná Emma sa v tom čase len spamätávala z operácie a jej žalúdok ešte nebol zahojený.

VIDEO, z ktorého napína na zvracanie: To je hnus, predavačka leštila za výkladom klobásu

Emma Drewová z Walesu kúpila v obchode Port Talbot kuracie prsia. To, že niečo nie je v poriadku, si uvedomila až doma, keď jej priateľ otváral balík s kuracinou. „Môj partner toho veľa necíti, kvôli hraniu rugby v minulosti, tak mi povedal, aby som k tomu privoňala,“ opisuje priebeh udalostí Emma.

Išlo o smrad z pokazeného mäsa, ktorý Emmu prinútil nekontrolovateľne zvracať. Drewová trpí endometriózou a pár dní pred udalosťou prekonala už ôsmu operáciu žalúdka, po ktorej jej na žalúdku zostali stehy. Podľa jej slov nebola schopná dôjsť ďalej, než do kúpeľne.

„Cítila som, že niečo nie je v poriadku. Odviazala som si obväz z pupku a uvidela som, že je na ňom krv. Kvôli bolesti som musela užiť morfín,“ vraví. Čím skôr pacient po podobnej operácii prestane užívať morfín, tým skoršie sa uzdraví.

Emma však nemala na výber a morfín užiť musela. „Mám z toho hrozný pocit, som letargická,“ priznáva. Neskôr balenie kuracieho mäsa ukázala mame, ktorá kvôli pachu tiež zvracala. Balenie, ktoré malo ešte tri dni do skončenia záruky, zobrala späť do obchodu.

„Mojej mame nedali naspäť peniaze, jednoducho to kura zobrali. Peniaze jej odmietla vrátiť aj zákaznícka linka,“ tvrdí Emma. „Malo to byť čerstvé kuracie mäso, na obale predsa nebola žltá páska a nie je dokonca ani leto,“ cituje nešťastnú Emmu portál mirror.co.uk.

„Obchod berie vážne všetky sťažnosti na kvalitu potravín a mrzí nás, že výrobok nedosahoval očakávania našich zákazníkov. V súčasnosti prípad dôkladne prešetrujeme,“ vyjadrila sa hovorkyňa Iceland Foods Ltd. Ďalej sľubuje, že Emmu budú kontaktovať a vrátia jej peniaze za pokazenú kuracinu. 

Viac o téme: ŽalúdokKuracie prsiaZvracanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu