Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Šokujúce VIDEO, tínedžer (19) chcel svoju priateľku (14) hodiť pod vlak: Zúfalý boj o život

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Youtube/7 News Adelaide)

ADELAIDE - V Austrálii sa momentálne pretriasa októbrový incident z predmestia Adelaide. Pred súd sa totiž postavil jeho hlavný aktér - devätnásťročný Lucas Gary Narkle, ktorý sa pred desiatimi mesiacmi pokúsil hodiť pod vlak svoju štrnásťročnú priateľku.

Polícia minulý týždeň zverejnila video z bezpečnostnej kamery na železničnej stanici, z ktorého doslova mrazí. Narkle ťahá z lavičky na stanici dievčinu priamo pod prichádzajúci vlak. Dievča sa bráni a je iba zázrak, že násilník svoj čin nedokončí. Obaja padajú iba kúsok od vlaku rútiaceho sa do stanice. Páchateľ mal pri sebe aj bejzbalovú pálku, ale nepoužil ju. 

Britky na Slovensko tak skoro nezabudnú: VIDEO Vo vlaku pred Bratislavou ich surovo napadol muž

Z vyšetrovania vyplynulo, že dievčina bola Lucasova priateľka a v čase incidentu mala len štrnásť rokov. Vo svojej výpovedi uviedla, že doslova bojovala o holý život. 

Šokujúce VIDEO, tínedžer (19)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Youtube/7 News Adelaide)

Mladík bol po incidente vzatý do väzby, ale vo februári sa dostal von na kauciu. Pred súd sa tak dostal až v týchto dňoch a na prvé pojednávanie meškal takmer tridsať minút. Ako dôvod uviedol "problémy s verejnou dopravou". Jeho trestom budú pravdepodobne verejnoprospešné práce. "Konal síce skratovo, ale dievčine nespôsobil žiadnu fyzickú ujmu," vyjadril sa sudca. Ktovie, či by sa takto rozhodol aj vtedy, keby Narkle ťahal pod vlak jeho dcéru.

Viac o téme: VlakAustráliaPokus o vraždu
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu