Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Neverila, akou MRCHOU môže byť: Slovenka dala mužovi ultimátum, záverom príbehu šokovala

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Thinkcstock.com)

BRATISLAVA - Nad spôsobom, akým opísala svoje životné rozhodnutie z minulosti, sa zaručene pousmejete. Hoci ju jej muž označil tak, ako nazýva manželkine rovesníčky po tridsiatke, čiže ako starú korčuľu, príbeh má prekvapivý záver. Žena dala svojmu mužovi netradičné ultimátum, vďaka ktorému odhalila svoju nemilú ženskú vlastnosť.

Anonymná Slovenka sa na Facebooku podelila o malý útržok zo svojej minulosti. Napísala, že pred rokom dala svojmu fešákovi možnosť slobodného rozhodnutia. Bola pripravená rešpektovať jeho odpoveď, nech už bude akékoľvek. Nástojila, že buď si vezmú mačiatko alebo si spravia dieťa. Zavtipkovala, že i keď je už "stará korčuľa", potrebovala ešte prejaviť svoju ňuňuňuňu stránku. „Keďže ma ten môj fešák asi fakt úprimne ľúbi, má vo zvyku to hovoriť aj mimo spálne, tak mi v brušku rastie jedno nádherné malé stvorenie,“ napísala v skupine Priznania žien.

Slovák sa poriadne vytočil na nákupe: Takú by som jej vylepil po pysku, že by jej dvere dali druhú!

Dodala, že jeho rozhodnutiu sa veľmi potešila, a teraz je šťastná ako taká blcha. Dosiaľ si neuvedomovala, že sa môže len tak bezdôvodne rozplakať pri pohľade na malé šatočky. A že je možné dennodenne komunikovať so svojím bruškom a nahlas sa pritom smiať.

V závere svojho príspevku si však priznala jednu zásadnú vec. „Vždy som tvrdila, že som skromná žienka, že nechcem veľa. Ale už pár týždňov pílim uši fešákovi, že chcem mačičku,“ napísala Slovenka s tým, že týmto prekvapila samú seba, akou mrchou vie byť.

Viac o téme: DieťaMačkaŽenaUltimátum
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu