Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mark (†35) chcel na svadbe vyzerať dobre: Urobil hlúpu vec, ktorá mu priniesla krutú smrť

Mark chcel na svadbe vyzerať dobre. Zobraziť galériu (2)
Mark chcel na svadbe vyzerať dobre. (Zdroj: profimedia.sk)

DUBLIN - Štvornásobný otec Mark Egan dúfal, že si pred svadobným dňom v júli 2013 zlepší svoju postavu pomocou steroidov, no po čase sa na nich stal závislým. Psychické problémy, ktoré s užívaním súviseli, nakoniec vyústili až do samovraždy. Zničená vdova teraz prehovorila o tom, aké je nebezpečné vôbec so steroidmi začať.

Zábudlivosť ju takmer stála život: Nevesta sa ponáhľala na svadbu, osudová chyba

"Mark začal užívať steoroidy pred našou svadbou. Vždy sa o seba staral, dobre sa stravoval a pracoval na sebe, ale kvôli nášmu veľkému dňu a medovým týždňom chcel vyzerať ešte lepšie," citoval Saritu denník The Sun.

"Každý vie, že kokaín a heroín sú zlé, ale zdá sa, že pred steroidmi neexistuje žiadne varovanie. Mal silné bolesti hlavy, na ktoré sa budil aj uprostred noci. Asi týždeň predtým, než zomrel, začal trpieť psychózou. Vidieť to, bola tá najhoršia vec, akej som bola svedkom," dodala smutná vdova.

Mark (†35) chcel na
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Počas jednej ťažkej epizódy Mark v júni 2017 spáchal samovraždu. Sarita s Markom mali štyri deti, Deana (11), Ryana (8) Caluma (5) a dvojročnú dcérku Amy, ktorým ocko veľmi chýba.

Sarita teraz tvrdí, že ak by mu všeobecný lekár pomohol hneď vtedy, keď sa mu Mark prvýkrát zdôveril, mohlo byť všetko inak. Rovnako, keby vedeli, aké ohavné účinky môžu steroidy mať.

"Ak to pomôže čo i len jednej osobe, potom viem, že zdieľanie jeho príbehu bude stáť za to. Neželám žiadnej rodine, aby si týmto musela prejsť," dodala Sarita.

Viac o téme: SvadbaZávislosťSamovraždaSvalySteroidy
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu