Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Mladíka dojala trúfalosť dievčiny, s ktorou išiel na rande: Takú ženskú by nechcel nikto!

Rande nemalo šťastný koniec Zobraziť galériu (3)
Rande nemalo šťastný koniec (Zdroj: youtube/channel 4)

LONDÝN - Dievčina si vyrazila na rande s mladíkom a očividne čakala, že jej znesie aj modré z neba. Zaujímalo ju totiž, či by jej jej spoločník bol ochotný kúpiť na narodeniny drahé lodičky. Keď nedostala odpoveď, ktorá by ju potešila, jednoducho vstala a odišla.

Hneď na začiatku schôdzky dala módna asistentka Jade svojmu spoločníkovi jasne najavo, čo môže od nej čakať, ak by sa náhodou dali dokopy. Bez akejkoľvek štipky hanby mu oznámila, že má rada, keď sa k nej správajú ako ku princeznej. Aj samotné rande prebiehalo pomerne katastrofálne.

Tínedžera miluje celý internet: Kvôli dievčine, ktorú pozval na rande, spravil niečo úžasné

Jade si najprv objednala panáka tequily, asi aby sa zahriala a zahnala počiatočnú nervozitu. Potom sa už uvoľnila, a to až natoľko, že devätnásťročnému Lewisovi chcela kradnúť jedlo z taniera, telefonovala počas konverzácie s ním a celkovo bolo jej správanie veľmi neslušné a neúctivé. Všimla si to aj servírka, ktorá dvojicu obsluhovala, a ktorá pri Jadeiných hláškach len neveriacky krútila hlavou. 

Mladíka dojala trúfalosť dievčiny,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/channel 4)

"Už dlho ma nikto nezobral na nejaké pekné miesto, kde by som sa mohla pekne obliecť. Väčšinou ma moji nápadníci pozývajú len do samých ošumelých barov," posťažovala si brunetka. Vadilo jej aj to, že Lewis je amatérsky wrestler a rád chodí do posilňovne, pretože ona nie. Neskôr sa dievčina Lewisa opýtala, či utráca veľa peňazí na svoje oblečenie. Keď odpovedal, že nie, tak len prekrútila očami a poznamenala, že "ona má lodičky značky Louboutin za 900 libier". Jade všetko zaklincovala otázkou, či by jej také drahé topánky kúpil na narodeniny. Snáď nemohla čakať inú odpoveď ako "nie". 

Mladíka dojala trúfalosť dievčiny,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/channel 4)

To už bolo na mladú zlatokopku príliš. Keď podotkla, že sú medzi nimi príliš veľké rozdiely, Lewis len trefne odvetil, že nech si radšej zvykne na to, že nebude vždy po jej. Jade tieto pravdivé slová hlboko ranili a odobrala sa na toaletu, aby sa z toho spamätala. V skutočnosti však z reštaurácie odišla a nechala tam mladíka úplne samého. 

Mladíka dojala trúfalosť dievčiny,
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/channel 4)

Toto nevydarené rande sa objavilo v epizóde televíznej šou First Dates, ktorú vysiela britský kanál Channel 4. Diváci Jade za jej arogantný a povýšenecký prístup zniesli pod čiernu zem. Mnohí podotkli, že takto si nenájde priateľa nikdy. 

Viac o téme: RandeTrapasZlatokopka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu