Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Žena (32) dlhé roky trpela kožným ochorením: Pozrite, čo s ňou urobil MED po štyroch týždňoch

Táto pleť je už minulosťou Zobraziť galériu (4)
Táto pleť je už minulosťou (Zdroj: reddit)

BRATISLAVA - Tridsaťdvaročnej žene sa podarilo zbaviť kožného ochorenia po tom, ako začala na svoju pleť nanášať med. Dlhé roky sa jej pritom snažili pomôcť no lekári, no neúspešne. Mladej žene vraj pomohlo, že rezignovala na chemické pílingy, drahú prírodnú kozmetiku či ožarovanie laserom.

Med, med a zasa iba med. Také je odporúčanie mladej ženy, ktorá konečne vyhrala boj so seboroickou dermatitídou. V oblasti tváre sa jej neustále tvorili červené, olupujúce sa ložiská. S neestetickým zápalovým kožným ochorením bojovala veľmi dlho a vyskúšala všetko, čo jej odporúčali tak v kožných ambulanciách, ako aj v kozmetických salónoch.

Žena (32) dlhé roky
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: reddit)

Keď ju už prestalo baviť bezvýsledne a hlavne draho experimentovať s kozmetickými prípravkami  a zákrokmi, siahla po obyčajnom prírodnom mede. Pravidelné používanie už po štyroch týždňoch prinieslo úžasné výsledky a žena sa so svojím receptom delí s ostatnými na sociálnej sieti.

Po týždni
Zobraziť galériu (4)
Po týždni  (Zdroj: reddit)

Po dvoch týždňoch
Zobraziť galériu (4)
Po dvoch týždňoch  (Zdroj: reddit)

"Med  musí byť čistý a zaobstarať by ste si ho mali iba u včelárov, ktorým dôverujete," znie jej odporúčanie. Po umytí pleti jemným čistiacim prostriedkom vmasírovala tenkú vrstvu čistého medu do postihnutej oblasti a nechala ho tri hodiny pôsobiť. Výsledky po štyroch týždňoch boli úžasné a pacientka hodlá v tejto prírodnej kúre pokračovať aj naďalej, až kým sa jej pleť nevyčistí úplne. "Mám v pláne pokračovať každý druhý alebo tretí deň, kým sa nezbavím všetkých tých červených fľakov. Potom si budem masku nanášať preventívne iba raz týždenne aby sa mi všetko znovu nevrátilo."

Po štyroch týždňoch
Zobraziť galériu (4)
Po štyroch týždňoch  (Zdroj: reddit)

Už mnoho štúdií potvrdilo, že v mede sa nachádzajú prirodzené antibakteriálne, antifungálne a antiseptické zložky. Tie pôsobia na pokožku zvlhčujúco, vyživujú ju a zároveň chránia. Med sa už osvedčil aj pri zmiernení príznakov lupienky a ekzémov. 

Viac o téme: AknéMedKožné ochorenie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu