Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muža vraj v jeho dome prenasledujú mŕtvi: Má VIDEO ako dôkaz

Okno sa údajne otvorilo úplne samo Zobraziť galériu (3)
Okno sa údajne otvorilo úplne samo (Zdroj: YouTube)

MELBOURN - Andrew Ward je presvedčený, že v jeho starej chate straší. Fotoaparátom vraj totiž zdokumentoval paranormálne javy, ktoré sa tam diali. Lovec duchov tvrdí, že videl, ako duch otvoril dvere do spálne alebo zdvihol ťažký kovový predmet. Príbytok podľa muža prenasledujú mŕtvi, ktorí tam predtým žili.

Na záberoch môžeme vidieť, ako sa západka na okne sama zdvihne a opäť spadne, o chvíľu nato sa otvorí samotné okno bez akejkoľvek pomoci. "Určite to robí nejaký duch, tento dom je strašidelný až až," vyjadril sa Andrew.

Muža vraj v jeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Chcel dokázať existenciu duchov vo svojom dome, a preto dve noci nespal. A vraj sa mu to aj podarilo. "Určite to bol duch, ktorý vstúpil do tohto domu a stále otvára a zatvára okná. Niekedy robí aj so žalúziami niečo zvláštne. Spomínam si, že raz ráno som sa zobudil a mal som dokorán otvorené okno, aj keď som ho v noci zatváral," hovorí. 

Muža vraj v jeho
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube)

Kamaráti sa Warda pýtali, ako môže v pokoji žiť v tom dome, keď tam takto straší. Poradili mu, aby si na stenu zavesil kríž. "Žijem vedľa starého kostola v Melbourn, čiže celá oblasť ostatným naháňa ozajstný strach. V dome bývam od osemdesiatych rokov minulého storočia a predtým tu bývali nájomníci, ktorí sa sťažovali, že nemôžu pokojne spávať," pokračuje Andrew.

Chcela si spraviť pekné FOTO s dcérkou na jej narodeniny: Po ich prezretí zostala v šoku

Už niekoľko rokov s ním žije aj brat. Ten sa zas sťažoval, že keď spal, mal pocit, akoby ho niečo tlačilo na hrudi. Dokonca si všimol aj rôzne podozrivé pohyby. Na schodoch počul kroky a jeho mačka nikdy nechcela po nich vyjsť, pretože vycítila nejaké nebezpečenstvo. Ward je jednoducho presvedčený o tom, že dom je prekliaty. 

Viac o téme: DuchParanormálny jav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu