Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Manželka prišla skôr domov: Polonahá milenka vyriešila problém strašidelným spôsobom

Nepríjemný pohľad Zobraziť galériu (2)
Nepríjemný pohľad (Zdroj: liveleak)

PEKING - Príbehov o tom, ako sa nahý muž musí ukrývať na balkóne, keď nečakane príde domov milenkin manžel, je neúrekom. V obrátenom garde sa však takéto situácie stávajú iba zriedkavo. Keď k nim však príde, sú zjavne divácky ešte zaujímavejšie. Najmä ak sa žene podarí dostať do rovnakých problémov, ako jednej adeptke na milenku roka v Číne.

Pomsta manželovi a jeho milenke: Nadávali mi do tlstej kravy, teraz nech sa na mňa pozrú!

Vo videu zverejnenom na internete je vidieť ženské telo bezvládne visiace z elektrických káblov nad ulicou. Zjavne sa do nich zamotala kolenom. Pod milenkou, ktorá má na sebe iba malé červené šortky a crop top, sa zhŕkol dav. Niekoľko mužov sa rozhodlo jej pomôcť a priniesli rebrík.

Manželka prišla skôr domov:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: liveleak)

Neoverené zdroje hovoria, že žena padla alebo vyskočila z okna po tom, čo ju a jej milenca vyrušil návrat manželky. Záznam na portáli LiveLeak má názov: "Milenka visí hore nohami na kábloch". Opis znel: "Manželka sa vrátila domov skôr, než sa očakávalo."

Nie je jasné, či žena utrpela nejaké zranenia, ale zábery si stihli pozrieť už tisíce ľudí. V komentároch sa objavili nielen škodoradostné slová, ale aj také, ktoré ženu ľutovali. Druhýkrát už podobnú hlúposť asi nevykoná.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu