Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Dôchodkyňa (87) preplakala celú 13-hodinovú cestu: Kruté poníženie kvôli meškajúcemu letu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

LONDÝN - Dôchodkyni Kocharik Tsamouzianovej ostali len oči pre plač, keď letela z Los Angeles do Londýna za svojou dcérou. Letuška ju nepustila na toaletu, a tak musela zahanbená a rozhorčená seniorka stráviť 13 ďalších hodín v mokrom oblečení. Dôvodom bolo meškanie letu a strach o narušenie predpisov.

Osemdesiatsedemročná Kocharik Tsamouzianová cestovala z Los Angeles do Londýna spoločnosťou British Airways, píšu britské médiá. Dôchodkyňa požiadala letušku krátko po nástupe do lietadla, ktorého let bol oneskorený asi o 90 minút, o sprístupnenie toalety, pretože súrne potrebovala ísť na malú potrebu. Letuška jej v tom však zabránila, dokonca jej zablokovala cestu uličkou, aby sa nemohla k toalete dostať. Bezradná dôchodkyňa sa pocikala.

Milan (18) sa vytešoval z lacnej letenky do Sydney: Škaredé prekvapenie po pristátí

Keďže so sebou seniorka nemala šaty na prezlečenie, zvyšok letu strávila v slzách a pomočenom oblečení. Po 13-hodinovom lete vyzdvihla na letisku dôchodkyňu jej dcéra, ktorá potvrdila bezútešný stav ženy. Keď jej mama povedal, čo sa stalo, triasla sa od zlosti.

Dôchodkyňa sa letušiek opakovala pýtala, či môže použiť toaletu. Tie jej však vysvetľovali, že z dôvodu ochrany zdravia a bezpečnosti musí počkať. Hoci letecká spoločnosť uznala závažnosť incidentu, dôchodkyňa nedostala žiadne ospravedlnenie alebo finančnú náhradu. Podľa spoločnosti konal personál v súlade s predpismi, pretože po nástupe a vzlete lietadla musí každý pasažier sedieť pripútaný na svojom pridelenom mieste. 

 

Viac o téme: ToaletaDôchodkyňaLetPredpis
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu