Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tragická smola: Kvôli zlému signálu sa neodoslala sms, ktorá mohla žene zachrániť život

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

WALTON-ON-THAMES - Mladú ženu našli mŕtvu po tom, ako sa sms správa, v ktorej žiadala o pomoc, neodoslala kvôli zlému signálu. Chcela síce spáchať samovraždu, no v poslednej chvíli si to zrejme rozmyslela a takýmto spôsobom sa chcela zachrániť. Bohužiaľ osud to zariadil inak.

Em Davisová trpela väčšinu svojho dospelého života depresiami. Po tom, ako sa rozišla s priateľom, sa ešte zhoršili. Vlani sa dvakrát pokúsila o samovraždu. Nedávno sa presťahovala k príbuzným do Canterbury v grófstve Kent. 

Tragický osud Anny (†33): Sfušovaná plastika spustila sled nešťastí, najhoršie prišlo na koniec

Práve tam na dvadsaťosemročnú ženu prišla opäť ťažká chvíľa a tretíkrát sa pokúsila zabiť. Podľa všetkého si to ale rozmyslela, pretože kamarátke napísala správu, v ktorej stálo: "Zavolaj sanitku, som hore." 

Osud ale chcel, aby to Em už tentoraz vyšlo. Jej otec ju našiel mŕtvu na pohovke po tom, ako sa vlámal do domu, pretože sa o ňu bál. Tragickým paradoxom je, že dotyčná esemeska sa neodoslala, pretože na hornom poschodí bol slabý signál. Stalo sa tak až vtedy, keď mobil vyniesli von. 

Tragická smola: Kvôli zlému
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Davisová zanechala listy na rozlúčku pre svoju rodinu a bývalého partnera. Koroner určil ako príčinu smrti udusenie. Nie je však jasné, či sa žena udusila zámerne alebo náhodou. Okrem sms správy, v ktorej prosí o pomoc, sa v jej izbe našla aj taška označená ako "veci do nemocnice", čo znamená, že zrejme dúfala, že ju nájdu ešte živú. "Všetko nasvedčuje tomu, že mala pochybnosti o tom, že jej pokus bude úspešný. Nemôžem preto potvrdiť, že išlo naozaj o samovraždu," vysvetlil koroner. 

Viac o téme: SmsSamovražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu