Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Ľudia prehovorili o svojom najhoršom sexe na jednu noc: Tie PRÍBEHY sú strašné

Ilustračné foto Zobraziť galériu (4)
Ilustračné foto (Zdroj: thinkstock.com)

BRATISLAVA - Máte nepríjemnú alebo inak bizarnú skúsenosť so známosťou na jednu noc? Žiadny strach, nie ste zďaleka sami. Užívatelia Redditu porozprávali o svojich zážitkoch a, ako sami uvidíte, nie je im čo závidieť.

Nejeden mladý človek prežil lásku, ktorá sa začala aj skončila za jednu noc. Niektorí na to spomínajú s humorom, iní sa skôr cítia trápne. Prečítajte si príbehy tých, ktorí sa o známosti najednu noc nebáli prehovoriť verejne. 

Bolo to ako blato

"Skončili sme v jej byte, obidvaja trochu opití. Skočili sme rovno do postele, veď načo strácať čas. Robím jej dobre, keď zrazu začujem taký divný zvuk. Potom si uľavila na posteľ. Bolo to ako blato a strašne to smrdelo." 

Chcela mať so mnou dieťa

"Boli sme kamaráti. V jeden večer sme sa opili, tak sme si to spolu rozdali. Bola to sranda. Keď som sa ráno zobudil, povedala mi, že ma miluje, a že časť z nej dúfala, že so mnou otehotnie."

Ľudia prehovorili o svojom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Nikdy neutešuj plačúce dievča v klube

"Zašiel som pred časom do klubu a videl tam dievča, ktoré plakalo. Tak som išiel k nej a spýtal sa, čo sa deje. Vzala ma za ruku a odvliekla na parket, kde ma začala baliť. Neskôr sme odišli na jej hotelovú izbu, kde sa sa pomilovali. Uprostred toho najlepšieho sa otvorili dvere a dovnútra vstúpilo o druhej ráno päť ľudí. Boli to jej frajer a kamaráti, ktorí sa vrátili z klubu. Okamžite sa na mňa vrhol, zatiaľ čo priatelia sa ho pokúšali zadržať. Povedal som mu, že som netušil, že je zadaná, a utiekol som."

Ľudia prehovorili o svojom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Už len samotná predstava zabolí

"Milujeme sa, ale nejak to nejde, tak sme použili lubrikačný gél. Vysvitlo, že som naň alergická, začala ma hrozne páliť vagína. O niekoľko dní neskôr išla moja sestra na rande s nejakým chlapíkom. Vykľul sa z neho ten istý muž, s ktorým som spala ja, pretože jej povedal historku o páliacej vagína a ona sa dovtípila, že som to ja, lebo som jej tiež o tom povedala."

Niektorým chlapom by sa to páčilo

"Pozval som k sebe babu, ktorá so mnou nechcela spať, len chcela, aby som sa na ňu pozeral, keď sa bude uspokojovať. Zakaždým, keď som sa o niečo pokúsil, sa odo mňa odtiahla povedala niečo v štýle "nikto ma neurobí tak ako ja sama, ale páči sa mi, keď sa na mňa niekto pri tom pozerá. Tak som odišiel." 

Horor študentky (22) počas sexu so spolužiakom: Nemohla som ho v sebe nájsť

Ženy, malé varovanie vám neublíži

"Strčila mi ruku medzi nohy, tak som jej to oplatil. Potom mi ale úplne nečakane a bez varovania vrazila tri prsty do zadku. Zalial ma taký teplý pocit, myslel som si, že som sa pos*al. Rozsvietil som svetlo a s hrôzou som zistil, že všade je krv, hlavne na mojich stehnách. Moja partnerka sedela nahá na posteli a jej ruka bola tiež krvavá. Keď som sa jej spýtal, prečo to urobila, odpovedala: "Môjmu bývalému sa to páčilo". 

Ľudia prehovorili o svojom
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: thinkstock.com)

Viac o téme: Sex na jednu noc
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu