Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Po brexite prišli obavy z naplnenia proroctva Baby Vangy: Ľudí desí skaza Európy v roku 2016

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: SITA)

LONDÝN - Mohla slepá veštkyňa Baba Vanga, ktorá údajne predpovedala teroristické útoky z 9/11, cunami v roku 2004, aj vzostup Daeš, vedieť, že Británia opustí Európsku úniu? Po brexite totiž nie je žiadnym prekvapením, že sa konšpirační teoretici zaoberajú práve touto myšlienkou a sú presvedčení, že by referendum a následné ochladnutie vzťahov mohlo súvisieť s jej proroctvom o zániku Európy do konca roka 2016.

Posledné proroctvo Baby Vangy o Európe: Rok 2016 bude najväčšou skazou

Bulharská prorokyňa Baba Vanga, ktorý zomrela v roku 1996, bola známa ako "Nostradamus z Balkánu". Jej priaznivci hovoria o 85-percentej úspešnosti jej predpovedí a v niektorých krajinách ju dokonca uctievajú ako nadprirodzenú sväticu.

Po brexite už BBC News uviedla, že aj ostatné krajiny EÚ by mohli nasledovať príklad Británie, čo konšpirátori hneď vyžili na rozdúchanie starého proroctva o zániku nášho kontinentu do konca tohto roka.

Baba Vanga
Zobraziť galériu (2)
Baba Vanga  (Zdroj: Youtube/AnotherLife2Time csatornája)

Baba Vanga sa údajne vyjadrila, že za koncom Európy, v podobe, ako ju poznáme, bude invázia moslimských extrémistov a následná deštrukcia bude trvať roky. Napokon kontinent zostane "takmer vyľudnený" a zmení sa na pustatinu takmer bez akejkoľvek formy života.

Fanúšikovia veštkyne sa taktiež obávajú, že rozpad vzťahov by mohol vyvolať vojnu v Európe. Podľa mystičky má dôjsť k pádu politickej elity v eurozóne a v roku 2043 vládu nad kontinentom prevezmú moslimovia.

Na internete sa objavilo viacero komentárov spájajúcich brexit s predpoveďami Baby Vangy.

 

Zatiaľ to vyzerá tak, že hoci spojenci bombardujú teroristickú organizáciu Daeš v Sýrii, tá sa nehodlá vzdať, čo spolu s krvavými útokmi v Paríži, udržuje priaznivcov Baby Vangy v presvedčení, že aj jej európska predpoveď sa naplní. Informoval portál mirror.co.uk.

Viac o téme: ProroctvoBaba VangaBrexit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu