Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

VAROVNÉ SIGNÁLY TELA, KTORÉ BY STE NEMALI IGNOROVAŤ

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: WOMAN´S BALANCE DAY, Zuzana Líšková)

Naučte sa počúvať svoje telo, čo sa vám snaží povedať. Ušetriť si tak môžete veľa starostí a zdravotných komplikácií.

Nepodceňujte varovania tela:

  • únava, vyčerpanosť, úbytok energie najmä v popoludňajších hodinách
  • nervozita, náladovosť, podráždenosť, časté bolesti hlavy
  • časté nachladnutia, nespavosť, tráviace ťažkosti, priberanie až nadváha


Začnite od stravy:
Najväčší až 70 percentný vplyv na to ako sa cítime má to, čo zjeme. V prvom rade by ste si preto mali upraviť stravovacie návyky podľa chémie vášho tela. Správna kombinácia potravín a jedálny plán, ktorý rešpektuje vašu individualitu dokáže obnoviť optimálnu produkciu hormónov a pomôže vytvoriť podmienky pre zdravú a vyváženú látkovú výmenu. Bez hladoviek a pôstov, bez konzumácie špeciálnych doplnkov stravy, koktailov a liekov.

Vzorka krvi odhalí váš metabolizmus:
„Ako je na tom vaše telo prezradí najlepšie vaša krv, presnejšie jej laboratórny rozbor,“ hovorí Zuzana Líšková, vášnivá propagátorka zdravého životného štýlu, ktorá odporúča stravovanie zložené z lokálnych bežne dostupných surovín. Zuzana tvrdí, že postupne, krok za krokom sa dostavia aj prvé výsledky v podobe odstránenia permanentnej únavy, pocitu vyčerpania, či nespavosti. „Viem o čom hovorím, sama som si totiž prežila obdobie permanentnej únavy, straty motivácie a celkovo zlého pocitu zo seba. Ako majiteľka firmy som roky žila vo vysokom pracovnom nasadení a dospela som do štádia celkového vyčerpania a vyhorenia. Zachránila ma až zmena prístupu k vlastnému telu. Zistila som, že bez starostlivosti o seba a svoje zdravie nemôžem podávať výkony ani v práci. Odkedy som zmenila stravu a začala pravidelne cvičiť už nepoznám večernú únavu, stres, depresie, nespavosť ani bolesti hlavy, mám dokonca viac energie ako pred 20 rokmi“, opisuje svoju cestu k zdravému životnému štýlu Zuzana.

VYSKÚŠAJTE CHIA SEMIENKA NA PRÍLEV ENERGIE
Pôsobia proti stresu, udržujú dobrú náladu, bdelosť, podporujú činnosť mozgu, koncentráciu, pozornosť a posilňujú pamäť. Super potravinou boli už v dobách starovekých civilizácií Mayov a Aztékov. Pomáhajú pri redukcii hmotnosti bez pocitu hladu. Najideálnejšie je ak ich budete jesť hneď ráno alebo v priebehu predpoludnia, kedy potrebujeme dodať telu energiu na celý deň. . Semienka Chia stačí zaliať vodou alebo mliekom (najlepšie rastlinným) a nechať napučať aspoň na 15 minút. Môžete ich pridať do šalátov, jogurtu, nátierok alebo koktailov. Výborne sa hodia na detoxikáciu organizmu, zlepšujú imunitu.

Zmeňte stravu, zmeňte svoj život so Zuzanou Líškovou!
WOMAN´S BALANCE DAY
Deň za odmenu s darčekom pre každú ženu
23. 10. 2015 V HOTELI PONTEO V RUSOVCIACH PRI BRATISLAVE

Podrobnosti o celom podujatí nájdete tu.

Zakúpte si vstupenky už dnes cez Predpredaj.sk.

- reklamná správa -

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu