Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Otrasné VIDEO z Číny: Dav dedinčanov priviazal a zmlátil tehotnú ženu ako v stredoveku!

Žena si vytrpela výprask od dedinčanov Zobraziť galériu (3)
Žena si vytrpela výprask od dedinčanov (Zdroj: youtube/bowen)

PEKING - Šokujúce video, ktoré sa objavilo na sociálnych sieťach v Číne, ukazuje tehotnú ženu priviazanú k stĺpu s rukami za chrbtom a bitú rozzúreným davom dedinčanov. Budúca matka musela tieto strašné chvíle podstúpiť kvôli tomu, že ju podozrievali z krádeže. Mali na to síce svoje dôvody, ale takto sa spravodlivosť rozhodne nevykonáva.

Takto zúrivo sa nepobijú ani chlapi: VIDEO Ženy si to rozdali pred bratislavským barom

K incidentu došlo 29. augusta v dedine blízko mesta Taizhou, vo východnej Číne, uvádza agentúra Bowen Press. Žena, známa len ako pani Lu, bola podrobená brutálnemu útoku, pretože ľudia v dedine si mysleli, že zlodejka.

Otrasné VIDEO z Číny:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/bowen)

Po tom, čo ju v minulosti prichytili pri krádeži, znovu sa objavila v rovnakej štvrti, čo bolo pre miestnych obyvateľov poslednou kvapkou. Zhromaždil sa veľký dav a prišiel trest v stredovekom štýle. Tehotnú priviazali k stĺpu a dali jej príučku. Bilju, ťahali ju za vlasy až po kopanci do tváre stratila vedomie.

Lu má 28 rokov a pochádza z neďalekého mesta Ningbo. Správy naznačujú, že ju z krádeže obvinili už trikrát. Policajné vyhlásenie potvrdilo, že sa 18. augusta vlámala do domu muža menom Feng a pokúsila sa ukradnúť v prepočte cca 120 eur v hotovosti.

Otrasné VIDEO z Číny:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: youtube/bowen)

Síce ju pri nekalej činnosti chytili, ale následne ju kvôli tehotenstvu prepustili. "Nie je to prvýkrát, čo prišla ukradnúť veci z dediny. Naposledy ju nechali ísť, ale potom sa vrátila späť. Inak by nebola zbitá tak brutálne," uviedol svedok.

Po útoku ženu previezli do nemocnice, kde lekári zistili, že neutrpela žiadne vážne zranenia. Jeden z útočníkov sa dokonca sám udal na polícii, za čo dostal osem dní väzenia a pokutu vo výške približne 40 eur.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov a ľudí s citlivou povahou

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu