Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Astronaut už nechce ďalej mlčať: Mimozemšťania bránili Zem pred zničením v nukleárnej vojne!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: sxc.hu, Wikipedia)

LONDÝN - Bývalý kozmonaut tvrdí, že mimozemšťania prišli na našu Zem s mierumilovným poslaním zabrániť ľudstvu, aby sa samo zničilo. Šiesty muž, ktorý sa prechádzal po povrchu Mesiaca, urobil ohromujúce vyhlásenie, že stvorenia z inej planéty mali za úlohu zastaviť nukleárnu vojnu medzi Amerikou a Ruskom. Edgar Mitchell, veterán z misie Apolla 14 v roku 1971, povedal Mirror Online, že vojenské zdroje videli UFO počas skúšok jadrových zbraní.

V novinách sa objavila šokujúca správa: Mimozemšťania, ktorí pomáhali nacistom, ovládajú USA!

Astronaut je otvorený viere v mimozemšťanov od chvíle, keď pristál na povrchu Mesiaca a stal sa jednou z najvýznamnejších postáv v celosvetovej UFO komunite. Britskému portálu Mirror Online prezradil, že členovia armády videli podivné lode lietieť nad raketovou základňou v známom White Sands, kde explodovala vôbec prvá atómová bomba na svete v roku 1945.

Mitchell vyrástol v Novom Mexiku v blízkosti zón, kde sa testovali bomby a Roswellu, kde sa malo odohrať jedno z najslávnejších a zároveň najzáhadnejších stretnutí s mimozemšťanmi. "Nepoznáte tú oblasť tak, ako ja. White Sands bolo testovacím poľom pre atómové zbrane - a to je to, o čo mali mimozemšťania záujem. Chceli spoznať naše vojenské schopnosti," uviedol bývalý kozmonaut.

"Hovoril som osobne s ľuďmi a dospel k jasnému záveru, že mimozemšťania sa pokúšali odradiť nás od vstupu do vojny a pomôcť nám vytvoriť mier na Zemi," dodal s tým, že počul mnoho príbehov vojakov, ktorí tvorili posádku raketových základní v napätých časoch 20. storočia.

"Hovoril som s mnohými dôstojníkmi letectva, ktorí tu pracovali počas studenej vojny. Povedali mi, že nad hlavami im často lietalo UFO... Ostatní dôstojníci zo základní na pobreží Tichého oceánu mi povedali, že ich testovacie rakety boli často zostrelené cudzou kozmickou loďou," pokračoval Mitchell.

Edgar Mitchell
Zobraziť galériu (2)
Edgar Mitchell  (Zdroj: nasa)

Slovenskí vedci prehovorili: Máme v rukách najstrašnejšiu zbraň hromadného ničenia!

Nick Pope, bývalý poverenec výskumu UFO na britskom ministerstve obrany, hovorí, že Mitchell je čestný a úprimný človek, ale hlavný problém je, že jeho informácie pochádzajú z druhej ruky. Zároveň dodal, že myšlienka o mierumilovných mimozemšťanoch, ktorí sú tu, aby varovali ľudstvo pred jeho deštruktívnym správaním, je veľmi populárna a pekná, ale treba k nej byť skeptický.

"Určite sa vyskytli niektoré zaujímavé pozorovania UFO okolo jadrových zariadení a okolo vojenských základní všeobecne, ale alternatívne vysvetlenie je, že niektoré z týchto pozorovaní možno pripísať špionážnym činnostiam zahrňujúcim tajné špionážne lietadlá alebo drony," dodal Pope.

Viac o téme: MimozemšťanRuskoUSAEdgar Dean MitchellJadrová vojna
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu