Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Spievala s Jacksonom aj Jaggerom, teraz žije na Slovensku

Exotická kráska sa prisťahovala na východné Slovensko len pred niekoľkými mesiacmi. Zobraziť galériu (2)
Exotická kráska sa prisťahovala na východné Slovensko len pred niekoľkými mesiacmi.

KOŠICE - Stretla sa na jednom pódiu s takými hviezdami ako Mick Jagger, Bruce Springsteen či Steve Wonder. Dnes býva v malej dedinke Beniakovce pri Košiciach, pričom mnohí tunajší obyvatelia ani netušia, akú hviezdu medzi sebou majú! Nicole McCloud tvrdí, že sem prišla za pokojom, ktorý tu vládne, a za svojou láskou.

Exotická kráska sa prisťahovala z USA na východné Slovensko len pred niekoľkými mesiacmi. O tom, že tu nájdu pokoj, ju presvedčil jej priateľ, nemenej slávny Gunter Kronsteiner - bývalý rakúsky futbalista a tréner. Nicole veľa o Slovensku nevedela, no najviac ju tu prekvapili priateľskí, prívetiví ľudia.

„Sú naozaj milí. Babky ma volajú, aby som s nimi išla do kostola,“ smeje sa Nicole. Speváčka, narodená v Juhoafrickej republike, ktorá si na najväčších amerických pódiách zažila svoje minúty slávy s takými veličinami ako Bruce Springsteen či Steve Wonder, žije v Beniakovciach od mája. „Prišla som si sem oddýchnuť od ruchu veľkomiest. Priateľ bol na východnom Slovensku už predtým. Zapáčilo sa mu tu, tak sme sa rozhodli, že sa tu spolu usadíme.“

Nicole sa na Slovensku nenudí, najradšej sa prechádza po historickom centre Košíc. Stihla sa už spriateliť aj s deťmi osadníkov. „Na Vianoce som si nasadila santaklausovkú čiapku a priniesla som im darčeky. Sú skvelé! Zatiaľ sa dorozumievame pomocou rúk a nôh, no chcem sa naučiť po slovensky, aby sme sa mohli spolu porozprávať,“ dodáva Nicole, ktorá je nielen talentovanou speváčkou, ale aj vynikajúcou kuchárkou.

„Rada varím, naučila som sa aj bryndzové halušky. Priznám sa však, že táto vaša špecialita mi veľmi nechutí,“ zveruje sa speváčka. Okrem varenia sa, samozrejme, venuje aj svojej láske - hudbe. Pripravuje nové cédečko, spieva na koncertoch tu aj za veľkou mlákou. Zo svojej hviezdnej kariéry najradšej spomína na koncert s Michaelom Jacksonom, z našich spevákov sa jej najviac pozdáva Peter Lipa. Košičania budú môcť vidieť jej najbližšie džezové vystúpenie už 25. januára v GeS-ku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu