Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Simpsonovcom hrozí koniec, kvôli nenásytným hercom!

Obľúbení Simpsonovci Zobraziť galériu (2)
Obľúbení Simpsonovci

LOS ANGELES - Budúcnosť amerického televízneho komediálneho seriálu Simpsonovci je neistá. Štúdio 20th Century Fox Television oznámilo, že si ho bude môcť dovoliť produkovať len v prípade, ak výrazne zníži rozpočet určený na jeho výrobu.

Spoločnosť v utorok vydala vyhlásenie, ktoré určite nepotešilo fanúšikov obľúbeného programu. V ňom stojí, že hercom, ktorí prepožičiavajú hlas kresleným postavičkám, budú musieť znížiť plat o takmer polovicu. V opačnom prípade výrobu zastavia. Nancy Cartwrightová, Yeardley Smithová, Dan Castellaneta and Julie Kavnerová za jednu sezónu dostávajú osem miliónov dolárov (vyše 5,5 milióna eur).Tých sa však vzdať nechcú a podľa ich vyjadrení sú ochotní vzdať sa maximálne tretiny.

"Veríme, že tento vynikajúci seriál, ktorý je najdlhšie vysielaným v americkej histórii, by mal pokračovať. Nemôžeme si ale dovoliť produkovať ďalšie časti pod súčasným finančným modelom," povedal zástupca štúdia.

Simpsonovci pre svojich tvorcov predstavujú doslova zlatú baňu. Vysielacie práva na 23 sérií a predaj DVD a suvenírov im vynieslo miliardové zisky. Svojská rodinka si už dokonca vyslúžila aj hviezdu na hollywoodskom Chodníku slávy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu