Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Prieskum šokoval: Ženy nechcú svalovcov, ale „Pána Priemerného“!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

LONDÝN - Mnohí muži sú v domnení, že vedia, čo ženy chcú. Podľa nich túžia po vysokom, tmavom a záhadnom Adonisovi. Britský prieskum,ktorého sa zúčastnilo tritisíc žien všetkých vekových skupín, však dokázal, že pravda je niekde úplne inde.

Jemnejšie pohlavie totiž pred krásnym svalovcom uprednostňuje "Pána Priemerného" vo veku od 30 do 45 rokov. Ten by mal byť spoľahlivý, rodinne založený, romantik a zároveň by mu nemal chýbať zmysel pre humor. Osem z desiatich žien sa vyjadrilo, že túžia po tmavovlasom chlapovi, zatiaľ čo len dve uviedli, že sa im páčia aj ryšaví.

Čo možno viacerých prekvapí je, že ženy chcú mať vedľa seba muža, ktorý nie je oveľa vyšší od nich. Taktiež im imponuje, ak sa popri práci amatérsky venuje aj umeniu či hudbe.

"Ak mám byť úprimný, výsledky štúdie nás šokovali. Z nich vyplýva, že muž, ktorý meria 180 cm, má ryšavé vlasy, niečo nad 20 rokov a pracuje ako bankár, nemá u žien šancu," vyhlásil Steven Simpson, hovorca spoločnosti, ktorá prieskum vykonala.

V otázke, ktoré miesto je najromantickejšie, však ženy nesklamali. Približne tretina z nich uviedla, že by chceli, aby ich partneri požiadali o ruku na Eiffelovej veži v Paríži.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu