Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

V zábavnom parku straší, pohybuje sa v ňom bezhlavý mních!

Pracovník agentúry skúma park
Pracovník agentúry skúma park

LONDÝN - Desivá predstava! Jednu z atrakcií zábavného parku neďaleko Londýna museli premiestniť, pretože sa viacero pracovníkov sťažovalo na nevysvetliteľné úkazy, ktorých boli svedkami.

Fanúšikovia paranormálnych javov majú novú senzáciu. Je ňou atrakcia Storm Surge, ktorá má byť onedlho súčasťou jedného z najväčších zábavných parkov v Anglicku. V jej blízkosti totiž zaznamenali pohybujúce sa objekty.

Zamestnanci pracujúci na stavbe vysokej takmer dvadsať metrov vraj niekoľkorát videli postavu pripomínajúcu bezhlavého mnícha a taktiež sa sťažovali na zvýšený pocit chladu. Preto vedúci predstavitelia Thorpe Park-u privolali agentúru zaoberajúcu sa paranormálnymi javmi.

Tá zistila, že Storm Surge bola vybudovaná nad starodávnym chodníkom datovaným do roku 666 nášho letopočtu. V jej blízkosti sa údajne nachádzalo staroveké opátstvo Chertsey s kostolom. Stavebné práce tak mohli poškodiť pohrebisko čo by mohlo vysvetliť pôvod nevysvetliteľných javov.

"Naši zamestnanci boli veľmi vystrašení, tak sme zavolali odborníkov nech celú vec preskúmajú," uviedol riaditeľ zábavného parku Mike Vallis.

Jim Arnold z South West London Paranormal tvrdí, že výskum priniesol veľmi prekvapivé výsledky. "Dané miesto sme odfotografovali, pričom na viacerých záberoch sa objavili záhadné kruhy a prstence. Tieto odhalenia sú tak presvedčivé a silné, že podľa nášho názoru jediným možným vysvetlením týchto úkazov je to, že stavba narušila hroby mŕtvych."

Pokračovať vo vyšetrovaní chce i forenzný geofyzik Peter Masters z Cranfieldskej univerzity. "Podzemným radarom sa nám podarilo objaviť niečo čo pripomína pohrebisko, pravdepodobne staré vyše tisíc rokov. Nie sme si síce ešte istí s čím presne sa potýkame, rozhodne to však stojí za ďalšie skúmanie," vyhlásil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu