Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Brutálna vražda: Neskutočné, čím žena obliala manžela (†80) počas spánku!

Corinna Smithová poliala svojho 80-ročného manžela vriacou cukrovou vodou. Zobraziť galériu (2)
Corinna Smithová poliala svojho 80-ročného manžela vriacou cukrovou vodou. (Zdroj: Cheshire police/ Getty Images)

LONDÝN - Neuveriteľné, akú bizarnú a krutú metódu vymyslela Britka na zabitie svojho manžela. 59-ročná Corinna Smithová poliala svojho 80-ročného manžela vriacou cukrovou vodou. Zákerný čin sa stal počas spánku obete. Pridaný cukor mal zabezpečiť čo najväčšie škody. Žena bola teraz uznaná vinnou z vraždy.

Spor z minulého leta viedol ku krutému násilnému trestnému činu. Deň pred útokom bola Smithová nahnevaná po tom, čo ju rozladili správy o jej manželovi Michaelovi Bainesovi. Potom Britka z mesta Neston vymyslela neobvyklý a zákerný plán, ako zabiť svojho manžela. Zmiešala tri kilogramy cukru vo vriacej vode a vyliala ich na trup svojho spiaceho manžela.

Rakúšan (29) celé týždne plánoval vraždu: Zabiť muža mal z absolútne šialeného dôvodu!

Cukor zhoršil zranenia

Cukor vo vriacej vode mal zabezpečiť, aby boli zranenia čo najničivejšie, vysvetlil jeden z vyšetrovateľov: „Poliať niekoho vriacou vodou počas spánku je úplne hrozné. Pridanie troch balení cukru do vody ukazuje odhodlanie, s akým chcela spôsobiť vážne škody,“ uviedol hlavný inšpektor Paul Hughes. "Cukor vložený do vody ju robí ničivejšou. Robí ju hustejšou a lepkavejšou, a tak môže lepšie preniknúť do pokožky,“ uviedol podľa Daily Mail Hughes.

Brutálna vražda: Neskutočné, čím
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Getty Images)

Popáleniny na viac ako tretine kože

Starší pán bol bezbranne vystavený svojej vrahyni, pretože žena bola tiež opatrovateľkou slabého muža. Krátko po útoku utiekla z domu a priznala sa susedovi: „Poriadne som mu ublížila. Myslím, že som ho zabila.“ Sused nakoniec zavolal políciu a záchranku, ktorí zraneného odviezli do nemocnice. Viac ako tretina kože obete bola popálená a mesiac po hospitalizácii zomrel.

Expriateľ dobodal na Bali Slovenku Adrianu (†29): Za krvavú vraždu pre neho žiadajú 20 rokov basy!

Jayne Morrisová z úradu pre trestné stíhanie označila čin za „obzvlášť brutálny a bolestivý“. Obžalovaná pripustila iba zabitie, porota ju však uznala vinnou z vraždy. „Bola zjavne rozrušená z hádky medzi ňou, jej dcérou a jej manželom, ale dôkazy ukázali, že mala nad sebou kontrolu a konala v hneve, keď na svojho manžela vyliala smrtiacu zmes, usilovala sa o pomstu,“ uviedla Morrisová. O treste sa rozhodne až v júli.

Viac o téme: CukorManželVraždaPopáleninyVriaca vodaCorinna Smithová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu