Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž (†39) viedol dvojitý život s manželkou aj milenkou: Po jeho smrti prišlo čosi naozaj nezvyčajné!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

RÍM - Niektoré situácie sa zdajú byť poriadne pritiahnuté za vlasy, ale zdá sa, že život ich píše ako páse. Netradičné spolužitie muža s dvomi ženami viedlo napríklad k tomu, že poisťovňa musela siahnuť hlbšie do vrecka. Ako manželka, tak milenka sa dočkali odškodnenia po smrti Taliana, ktorý prišiel o život pri dopravnej nehode.

Muž v Zimbabwe má 16 manželiek a 151 detí: Prísny rozpis služieb, sex najmenej štyrikrát za noc!

Tridsaťdeväťročný muž z Turína na severe Talianska mal síce so svojou ženou malé dieťa, ale súčasne udržiaval mimomanželský pomer, s ktorým sa nijako netajil. Vlani zahynul pri dopravnej nehode. Polícia sa snažila obeť nehody identifikovať, ale vdova bola práve na cestách, a tak sa všetkých povinností chopila milenka. A tiež hneď uplatnila svoje práva - s odvolaním sa na doterajší vzťah s nebožtíkom a plánmi na spoločnú budúcnosť. Uviedla agentúra AFP.

"Bola spojená s dotyčným mužom nádejou na spoločné spolužitie. Naozaj voči nemu prechovávala silné city, žili spolu," argumentoval milenkin advokát Gino Arnone, ktorý dokázal presvedčiť poisťovňu, aby vyplatila poistku obom ženám.

Muž (†39) viedol dvojitý
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

"Tri dni bol so mnou, štyri s rodinou," objasnila model spolužitia so ženatým mužom jeho milenka, ktorá zostala v anonymite. Tlač nespresnila výšku vyplatenej sumy, malo však ísť o "značnú sumu".

Viac o téme: Poistovňa odškodné
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu