Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž zaspal pri drsných sexhrách: FOTO Zviazaná partnerka (†38) zomrela strašnou smrťou!

Warren Martin Coulton urobil obrovskú chybu. Zobraziť galériu (3)
Warren Martin Coulton urobil obrovskú chybu. (Zdroj: North West Police, Getty Images)

LONDÝN - Warren Martin Coulton (52) si so svojou priateľkou Claire Wrightovou prenajali v júli 2018 luxusné bývanie v chatovej oblasti Herons Lake Retreat v britskom grófstve Flintshire. Spolu sa oddávali sexuálnym hrám, ktoré sa však skončili tragicky. Žena zomrela po tom, čo jej zdrogovaný a opitý partner zaspal a nechal ju zviazanú s ponožkou v ústach. Coulton za zabitie z hrubej nedbalosti dostal šesť rokov väzenia.

VIDEO Kňaz (37) nakrúcal v kostole porno s dvomi ženami: Sex na oltári aj s erotickými pomôckami

Na Korunnom súde v Molde odznelo, že Coulton a Wrightová si so sebou na chatu priniesli povraz, červenú pásku, bielu pásku a rukavice určené na bondáž. Pri sexuálnych hrách mal byť dominantným parnerom práve Coulton. Podľa denníka The Sun po požití drog a alkoholu Claire priviazal a dal jej do úst ponožku. Bohužiaľ, zaspal a keď sa zobudil, zistil, že je partnerka už mŕtva. Z miesta ušiel.

Warren Martin Coulton 52, of Baildon near Bradford in West Yorkshire was today found guilty and sentenced to six years...

Uverejnil používateľ North Wales Police Streda 5. mája 2021

Telo matky dvoch detí objavil zamestnanec. Ako príčina smrti bola určená asfyxia. Podľa súdu sa Coulton k svojej partnerke, s ktorou bol päť rokov, zachoval mimoriadne zle, a preto si zaslúži trest. Existujú pochybnosti o tom, či mala Claire ústa prelepené aj lepaciou páskou, tak či tak mal sudca v mužovom prípade jasný názor.

Ilustračné foto
Zobraziť galériu (3)
Ilustračné foto  (Zdroj: Getty Images)

„Bolo to Vaše rozhodnutie piť nadmerne a brať drogy. Nemuseli ste robiť tieto veci, malo to katastrofálne následky," uviedol Simon Picken, ktorý poslal Coultona do väzenia na šesť rokov.

Viac o téme: SexSmrťPartnerkaSúd Martin CoultonClaire Wrightová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu