Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VIDEO Prostitútky chcú znovu pracovať: Domina prezradila, ako ochráni klientov pred KORONAVÍRUSOM!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: YouTube/De Telegraaf)

HAAG - Holandské sexuálne pracovníčky usporiadali protest za právo vrátiť sa s uvoľnením reštrikcií do práce, rovnako ako sa môžu vrátiť napríklad kaderníčky alebo maséri. Pred sídlom holandského parlamentu sa ich v utorok zišlo niekoľko desiatok, mali transparenty a červené dáždniky.

Strach z nákazy KORONAVÍRUSOM: Odborníci tvrdia, táto možnosť infikovania sa preceňuje!

Povolanie sexuálna pracovníčka je v Holandsku legálne. Pri oznámení uvoľnení obmedzení však minister zdravotníctva práve prostitútky výslovne vylúčil. Pri výkone povolania sú podľa neho v príliš tesnom kontakte s klientmi a predstavujú preto riziko prenosu koronavírusu. Protestujúce v Haagu s jeho názorom nesúhlasia, informovala agentúra Reuters.

VIDEO Prostitútky chcú znovu
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: YouTube/De Telegraaf)

"Som sadomaso milenka. Nie je problém dodržať vzdialenosť 1,5 metra. Môžem ich zamknúť do klietky a zostať dostatočne ďaleko, môžem dodržiavať covidové opatrenia, môžeme sa hrať na doktora, môžem ich dať na vôdzku. Všetko je možné, mám veľmi dlhý bičík, nehrozí žiadne riziko," uviedla sexuálna pracovníčka z Rotterdamu, ktorá sa predstavila ako Princezná Patrícia.

V posledných týždňoch prírastky novo nakazených v Holandsku opäť mierne stúpajú, krajina čísla zverejňuje v týždenných súčtoch. Za sedem dní do 1. marca pribudlo v Holandsku 31 984 nových prípadov, o sedem percent viac ako v predchádzajúcom týždni. Od začiatku pandémie sa v 17-miliónovom Holandsku potvrdilo takmer 1,1 milióna nákaz koronavírusom a okolo 15 650 pacientov v súvislosti s nákazou zomrelo.

Viac o téme: ProstitúciaHolandskoKoronavírusCovid.19
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu