Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

14-ročné dievča prežívalo peklo! Otec ju roky týral, no nikto jej neveril: VIDEO Všetko si natočila

Damon Becnel roky týral svoju dcéru, nikto jej to neveril. Zobraziť galériu (2)
Damon Becnel roky týral svoju dcéru, nikto jej to neveril. (Zdroj: Repro foto YouTube/Lynn Smith, OKALOOSA DEPARTMENT OF CORRECTIONS)

DESTIN - V americkom meste Destin v štáte Florida prežívalo 14-ročné dievča doma peklo. Jej otec ju dlhodobo týral a bil, no nikto jej neveril, pretože o tom nemala dôkazy. Musela to vziať do vlastných rúk a tak si do izby nainštalovala kameru. Tá zachytila útok otca na psov a potom aj na jej dcéru. Miestna polícia otca zatkla. Informoval o tom Bild aj ďalšie zahraničné médiá.

Na svete je množstvo ľudí, ktorí sú obeťami domáceho násilia. Niektorí sa boja vyjsť s pravdou von a odísť zo začarovaného kruhu bitiek a nadávok. Na druhej strane sú tu tí, ktorí domáce násilie trpia, pretože im nikto neverí. Druhý prípad zažívalo 14-ročné dievča, ktoré roky nahlasovalo, že ju otec bije a týra. No kvôli dôkazom jej nikto neveril. Až doteraz.

Zahraničné média informujú, že dievča tajne nainštalovalo sledovacie kamery, aby zachytila ​tyraniu jej otca. Následne dve videá, ktoré zachytávajú otca v spálni so svojou dcérou a dvoma psami, odovzdala polícii. 47-ročný Damon Becnel v nich zaútočí na psy a potom aj na dcéru, ktorá sa vrhne na neho brániac svoje domáce zvieratá.

Damon Beckel
Zobraziť galériu (2)
Damon Beckel  (Zdroj: OKALOOSA DEPARTMENT OF CORRECTIONS)

Na videu vidno, ako Becnel udre psa, ktorý ho neposlúcha. Potom priloží zvieraťu k hlave nôž a vyhráža sa, že ho podreže. Keď psa schytí za krk a zhodí na zem, dievčina zakričí a vrhne sa na Becnela. Ten následne dcéru schytí a ťahá za vlasy a neskôr sa jej pri stene vyhráža.

Video nie je vhodné pre slabšie povahy.

Becnol je obvinený z týrania detí a zvierat. Z väzenia ho prepustili na kauciu (4-tisíc dolárov), súd je naplánovaný 4. februára.  

Matka bola zdesená

Allison Tringas, ktorá je matkou dospievajúceho dievčaťa, prehovorila pre NBC15"Bola som zdesená. Absolútne zdesená,“ povedala Tringas a hovorila o svojej reakcii, keď video uvidela prvýkrát.

Tringas ďalej uviedla, že ona a jej dcéra sa už roky pokúšali ohlásiť týraniu otca, ale úrady im neverili. "Nič sa nestalo. Nikdy sa neurobilo nič, aby sa pomohlo mojej dcére,“ povedala pre portál Tringas. Na dcérin nápad vyjsť pekla von vyhlásila, že "je to jedno silné a inteligentné dievčatko a ja na ňu nemôžem byť viac hrdá."

Viac o téme: PsyDcéraBitkaDamon Becnel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu