Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Nemecko v šoku: Dve matky pravdepodobne zavraždili osem svojich detí

Policajné vozidlo 6.decembra 2007 pred domom v severonemeckom Darry, kde včera našli pozostatky piatich detí vo veku od troch do deväť rokov.
Policajné vozidlo 6.decembra 2007 pred domom v severonemeckom Darry, kde včera našli pozostatky piatich detí vo veku od troch do deväť rokov. (Zdroj: TASR)

BERLÍN – Nemecko dnes šokovali správy o dvoch matkách, ktoré sú podozrivé z vrážd ôsmych detí.

V saskom meste Plauen boli objavené mŕtvoly troch dievčat v kojeneckom veku, z toho dve v mrazničke, kde ich pravdepodobne dala matka. V meste Darry na severe Nemecka našli policajti v rodinnom dome telá piatich chlapcov vo veku od päť do deväť rokov. Z vraždy chlapcov je zatiaľ podozrivá matka. Informovali o tom nemecké médiá s odvolaním sa na policajné zdroje.

V prípade Plauen nie je zatiaľ jasné, ako deti zomreli. Polícia však vychádza z predpokladu, že dievčatá zabila ich 28- ročná matka. Žena, ktorá má ďalšie dve deti, polícii povedala, že tri dievčatká zomreli náhle po svojom narodení. Polícia ženu zatkla po náleze prvého tela uloženého v kufri v pivnici jej domu pred týždňom. Následne ju však prepustili, keďže nemali k dispozícii dostatok dôkazov, že dieťa nezomrelo prirodzenou smrťou. Ženu opätovne zatkli po náleze telesných pozostatkov ďalších dvoch detí zabalených v igelite a uložených na balkóne a v chladničke.

V prípade piatich chlapcov sú si vyšetrovatelia istí, že deti zomreli násilnou smrťou. Z činu je tiež podozrivá matka, ktorá je v starostlivosti psychiatrov.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu