Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Horor v Pardubiciach, muž sa podpálil: Vystrašení okoloidúci, naháňal deti a hlásal o bohu

Muž sa pokúsil o samovraždu na verejnosti. Zobraziť galériu (2)
Muž sa pokúsil o samovraždu na verejnosti. (Zdroj: Twitter: @HZS_Pardubice)

PARDUBICE - Dosiaľ neznámy muž sa v pondelok večer pokúsil spáchať samovraždu upálením pred divadlom v českom meste Pardubice. Muža sa podarilo uhasiť, popáleniny má však na 60 percentách tela, informoval portál Novinky.cz.

Horiaceho muža si pred divadlom na námestí Republiky všimli okoloidúci, ktorí okamžite zareagovali, uhasili ho a privolali záchrannú službu i hasičov. Jeden zo svedkov incidentu televízii TV Prima povedal, že horiaci muž naháňal deti, ktoré s rodičmi vychádzali z divadla a kričal "niečo o bohu".

Privolaná záchranná služba vyhodnotila pri prevoze sanitkou stav popáleného muža ako veľmi vážny. Z pardubickej nemocnice ho tak okamžite vrtuľníkom previezli do popáleninového centra na pražských Vinohradoch, informoval denník Právo. Muž má popáleniny na 60 percentách tela a lekári ho uviedli do umelého spánku. Hovorca pardubickej polície Jiří Tesař uviedol, že dosiaľ nie je známa totožnosť muža ani motív jeho činu. Pardubickí hasiči na Twitteri informovali, že muž bol uhasený ešte pred ich príchodom.

Viac o téme: DivadloMužSamovraždaUpáleniePardubice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu