Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Žena šokovala návštevníkov zoo: VIDEO Vkročila do výbehu s levom a neuveríte, čo stvárala

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Instagram/realsobrino)

NEW YORK - Video, ktoré urobil cez víkend jeden z návštevníkov zoo v newyorskom Bronxe a zverejnil ho na sociálnej sieti, pobúrilo mnohých ľudí. Zatiaľ neidentifikovaná žena totiž vliezla do výbehu s levom a snažila sa veľmi hlúpo upútať jeho pozornosť. Mávala mu a dokonca predviedla aj zopár tanečných pohybov.

Opilec v zoo dostal hlúpy nápad a preliezol plot: Zážitok pre návštevníkov, VIDEO jazdy na žirafe

Na záberoch vidno, ako sa žena snaží udržovať s levom očný kontakt, máva mu a tancuje. "To by nemala robiť," povedala jedna z navštevníčok. Ďalšia sa pridala: „Je tu s ňou niekto?" Hoci medzi ženou a levom bola veľká priekopa oddeľujúca vnútorný výbeh, "hrdinka" bola len v relatívnom bezpečí. To, ako sa zachová lev, ktorého niekto dráždi, nevie nikto predvídať. Možno by tá priekopa napokon ani nebola taká široká, ako sa žene mohla zdať.

Žena šokovala návštevníkov zoo:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram/realsobrino)

„Dúfam, že pôjde rovno do väzenia! Je to hlúpe!,“ napísal jeden z internetových užívateľov po zhliadnutí videa na sociálnej sieti. „Aj ten lev vie, že ona je idiot!," pridal sa ďalší. Väčšina ľudí ľutovala leva, že toto musel znášať a boli radi, že zo situácie vyšiel nezranený. Kvôli ľudskej hlúposti totiž mohol trpieť aj on.

Zoo Bronx incident pre NBC New York potvrdila a uviedla, že jej pracovníci dostali správu, že istá osoba v sobotu preliezla cez bezpečnostnú bariéru. „Toto konanie bolo vážnym porušením a protiprávnym previnením, ktoré mohlo mať za následok vážne zranenie alebo smrť. Existujú bariéry a pravidlá, ktoré chránia návštevníkov, personál aj zvieratá,“ píše sa vo vyhlásení s tým, že zoo má politiku nulovej tolerancie pri priestupkoch a porušovaní bariér. Zatiaľ nie je známe, či už boli voči žene podniknuté aj nejaké právne kroky.

Viac o téme: TanecŽenaZooLevNew YorkBronxVýbeh
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu