Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Pár (†24, †23) cestoval autom po Kanade: VIDEO Strašný koniec výletu, otrasný nález pri diaľnici

Lucas Fowler a Chynna Deesová Zobraziť galériu (3)
Lucas Fowler a Chynna Deesová (Zdroj: FB/British Dwayne)

BRITSKÁ KOLUMBIA - Mladá Američanka (†24) a jej austrálsky priateľ (†23) sa práve vydali spoznávať krásy Kanady, keď došlo k zatiaľ neobjasnenému zločinu. Ich mŕtve telá našli minulý pondelok ráno pri diaľnici v Britskej Kolumbii. Pravdepodobne boli zastrelení. Polícia však zatiaľ po vrahovi bezvýsledne pátra a o pomoc prosí verejnosť.

Na Heleninom (†47) pohrebe zazneli mrazivé slová: Kňaz opísal vraždu, tri deti prišli o mamu

Podľa kráľovskej kanadskej polície boli telá Chynny Noelle Deeseovej a Lucasa Robertsona Fowlera objavené minulý pondelok krátko pred 7.20 h na diaľnici 97 v blízkosti turistickej atrakcie Liard Hot Springs. Na mieste sa našiel modrý Chevrolet, ktorým dvojica cestovala.

Pár (†24, †23) cestoval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Chynna Deese)

Deesovej brat pre Charlotte Observer uviedol, že pár práve začal spoločný výlet po Kanade a domnieva sa, že dodávka sa im mohla pokaziť alebo prehriať predtým, ako boli zabití. "Niečo sa stalo na tej ceste, nejaký konflikt," povedal.

Pár (†24, †23) cestoval
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Chynna Deese)

Mark Jones, policajný asistent z Nového Južného Walesu v Austrálii na tlačovej konferencii v sobotu uviedol, že dvojica bola pravdepodobne zastrelená. Fowlerov otec je aktívnym členom tamojšieho policajného zboru.

Hovorkyňa kanadskej polície Janelle Shoihetová pre NBC News odmietla potvrdiť, ako bol pár zabitý. Na tlačovej konferencii v piatok iba uviedla, že úmrtia sú považované za vraždy. Polícia nemá žiadnych podozrivých a povedala, že nevedia, či boli Deeseová a Fowler vybraným terčom, alebo išlo o náhodný zločin.

Vyšetrovatelia teraz chcú vypočuť každého, kto bol v oblasti Liard Hot Springs medzi 14. júlom od 16.00 h do 15. júla 8.00 h.

Mladá žena pochádzala z mesta Charlotte v Severnej Karolíne. Jej brat British Deese uviedol, že pár spolu randil od roku 2017, keď sa stretol v hosteli v Chorvátsku. Fowler sa nedávno z Austrálie presťahoval do Kanady po tom, čo dostal prácu na farme pre dobytok.

"Boli veľmi zamilovaní," povedal. „Stretli sa pri cestovaní a to je presne to, čo urobili - cestovali. Pracoval v Kanade a plánovali tam rozsiahly trojtýždňový výlet. Chystali sa stráviť týždeň na ranči a druhá polovica výletu mala byť po národných parkoch v Kanade.“

Viac o téme: CestaVraždaVýletKanadaLucas FowlerChynna Deesová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu