Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Heroínová Tereza zažíva muky: Už sa modlí aj k Alahovi, v pakistanskej base sa bojí o krásu

Tereza H. (22). Zobraziť galériu (4)
Tereza H. (22). (Zdroj: Profimedia. FB/T.H., Archív, )

ISLAMABAD – Tohtoročný 20. marec zrazil heroínovú Terezu k zemi. V onen deň si totiž vypočula rozsudok, že medzi výkvetom pakistanských kriminálničiek strávi takmer deväť rokov. Osud ju však stále skúša. Vo štvrtok sa už netopila len v slzách, ale aj vo vlastnej šťave, čo jej narobilo poriadnu šarapatu – akné!

Tereza Hlůšková sa takmer nepretržite už viac ako mesiac topí v slzách. Hlboko ju totiž zasiahol jej rozsudok, ktorý vyniesol pakistanský súd. Sudca ju poslal na osem rokov a osem mesiacov do tamojšieho väzenia za pašovanie deviatich kíl heroínu. Pre Češku, ktorá stále verila, že bude oslobodená, to bola tvrdá rana.   

Heroínová Tereza zažíva muky:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Podľa miestneho novinára preplakala aj veľkonočné sviatky. Nedokázali ju rozveseliť ani darček od spoluväzenkyne či trojhodinová modlitba k Alahovi. „Tereza bola v priebehu mojej návštevy veľmi smutná, celú Veľkonočnú nedeľu preplakala. Hovorila mi, že skoro vstáva, aby mohla ísť do kostola – omša trvala tri hodiny. Tereza sa modlila k Alahovi, aby bola čoskoro prepustená,“ opísal žurnalista pre český Blesk.  

Tereza po vypočutí rozsudku.
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profiimedia)

Osud však mladú Európanku neprestáva skúšať. Okrem toho, že vo štvrtok sa topila i vo vlastnej šťave, keďže teploty v meste sa vyšplhali na pekelných 38 stupňov, sa jej zhoršila pleť.

„Tereza mala pri mojej poslednej návšteve na tvári kvôli teplu rúško. Letné obdobie jej tiež prinieslo ďalšie starosti, ako napríklad vyrážky na tvári. Svojmu právnikovi vraj priamo povedala, že je jej krása v ohrození. Právnik je dokonca poslal nejaké pleťové krémy,“ prezradil novinár pre denník.    


Čítajte aj: Mrazivá sprcha pre heroínovú Terezu: Je známy dôležitý dátum, v pakistanskej base to nezvláda


Príležitostná modelka Tereza Hlůšková bola 20. marca odsúdená pakistanským sudcom na osem rokov a osem mesiacov. Trest si odpykáva vo väzení Kot Lakhpat po tom, ako ju v januári v roku 2018 zadržali pakistanskí colníci na letisku v Láhaure s 9 kilogramami heroínu v kufri.

Češka od začiatku tvrdí, že je nevinná. Súd s ňou sa naťahoval viac ako rok pre absenciu vyšetrovateľov či neprítomnosť svedkov. V moslimskej krajine okamžite vzbudila obrovský záujem médií a cez noc stala hviezdou.

Viac o téme: PakistanTerezaDrogyPašovanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu