Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Po pristátí lietadla sa nestačili diviť: V podvozku našli čosi, nad čím odborníci krútia hlavou

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto

PARÍŽ - Bezdomovec prežil na podvozku lietadla cestu dlhú 1600 kilometrov medzi dvoma francúzskymi zámorskými departementmi, ostrovom Guadeloupe a Francúzskou Guyanou. Informoval o tom minulý týždeň denník Le Parisien. Nezvyklá cesta vyvolala množstvo otázok. V prvom rade, ako sa muž na podvozok stroja spoločnosti Air France mohol nepozorovane dostať, a tiež, ako sa mu cestu vôbec podarilo prežiť.

Obrovské starosti a neslýchaná panika: VIDEO Útočníci prepadli lietadlo, došlo aj k streľbe

Incident vyšetruje polícia a muž, ktorý trpí psychickými problémami, bol v Cayenne, hlavnom meste Francúzskej Guyany, hospitalizovaný. Po incidente na medzinárodnom letisku na Guadeloupe zaviedli prísnejšie bezpečnostné opatrenia.

Nie je tiež jasné, ako dokázal muž bez domova prežiť cestu v podvozku, kde môže teplota zostúpiť až na mínus 50 stupňov Celzia. Podľa časopisu France-Antilles ale môže byť v podvozku za istých podmienok teplota až o tridsať stupňov vyššia.

Po pristátí lietadla sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: gettyimages.com)

Muž sa tam ale beztak musel potýkať s nedostatkom kyslíka. Jednou z možností však je, že sa teplota jeho tela znížila pod 30 stupňov Celzia, napísal Le Parisien.

Viac o téme: BezdomovecLietadloPodvozokAir France
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu