Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Otrasný prípad, z ktorého mrazí: Matka s dcérou zabili celú rodinu!

Žena zabila so svojou dcérou 5 ľudí.
Žena zabila so svojou dcérou 5 ľudí. (Zdroj: Twitter.com/Eric A Cheavers)

MORRISVILLE - Matka s dcérou z americkej Pensylvánie zabili piatich členov svojej rodiny. Ich mŕtve telá našli policajti v dome v Morrisville, predmestí Philadelphie, v pondelok po tom, ako sa o osud rodiny začali zaujímať pracovníci sociálneho úradu.

Ako v utorok informovala agentúra Associated Press (AP), v dome sa spolu s mŕtvolami stále nachádzali aj obe vrahyne, pričom podľa polície boli "v dezorientovanom stave". Matka, 45-ročná Shana Decree, policajtom ako prvé povedala, že všetci ich rodinní príslušníci, ktorých s jej dcérou, 19-ročnou Dominique zabili, "túžili zomrieť". Dodala, že aj ona sa chcela následne pokúsiť o samovraždu.

Obeťami vyčíňania matky a dcéry v Pensylvánii sa stali ďalšie dve deti Shany Decree, trinásťročný Damon a 25-ročná Naa'Irah, a tiež jej sestra, 42-ročná Jamilla Campbell a jej dve deväťročné dcéry, dvojčatá Imani a Erika. Tie podľa tvrdenia Shany Decree zabila ich matka ešte predtým, ako ona zabila ju.

 

 

Mnohé okolnosti prípadu sú stále nejasné, polícia uvádza, že v dome bol veľký neporiadok, pozhadzovaný nábytok a porozbíjané sklo. Všetky obete boli pritom uložené v rovnakej miestnosti. Shana Decree má podľa AP ešte jedno dieťa, 17-ročného syna Campbella, ktorého policajti našli v utorok u kamarátov vo Willingboro v štáte New Jersey. Chlapec údajne nemá s vraždami nič spoločné, polícia po ňom pátrala len preto, aby zaistila jeho bezpečnosť.

Viac o téme: RodinaMatkaDcéraVraždaUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu