Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Záhadná smrť Brita (†30) počas dovolenky v Turecku: Po hádke spadol z lietadla na dráhu

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: TASR/AP, Hurriyet)

LONDÝN - Len tridsaťročný Brit zomrel po páde z lietadla na dráhu na tureckom letisku Dalaman na juhozápade krajiny. Podľa tamojších médií sa tak stalo po hádke s posádkou, ktorá sa ho snažila zo stroja dostať preč. Verzií jeho smrtí je však viacero.

VIDEO Agresívna cestujúca meškala na svoj let: Neuveríte, čo sa kvôli tomu udialo

Andrew Paul W. zomrel v nemocnici krátko po incidente, ku ktorému došlo po tom, čo údajne strávil tri dni čakaním na let domov, pretože stratil letenku. Píše sa však aj o možnosti, že zmeškal let, a preto sa tri dni potĺkal po termináli a snažil sa zohnať letenku do Británie.

Denník Hurriyet uviedol, že sa hádal s palubným personálom po nástupe do lietadla v utorok okolo tretej hodiny ráno a bolo nariadené, aby bol vyvedený von, pretože predstavuje riziko pre bezpečnosť letu.

Záhadná smrť Brita (†30)
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Hürriyet)

V neďalekej súkromnej nemocnici sa zistilo, že cestujúci, ktorého priviezli v bezvedomí, si v dôsledku pádu zlomil rebrá. Viac sa už neprebral. Turecká polícia prípad vyšetruje. Niektoré médiá uviedli, že išlo o samovraždu.

"Poskytujeme podporu rodine Brita po jeho smrti v Turecku a sme v kontakte s miestnymi úradmi," povedala hovorkyňa britského ministerstva zahraničných vecí pre MailOnline.

Viac o téme: TureckoLietadloSmrťBrit
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu