Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sebastian o sebe prehlasoval, že je Satan: V lese obetoval vlastné dieťa!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: infiniteunknown.net)

ZLÍN - Otrasný skutok spáchal 34-ročný Sebastian zo Zlína. Ešte v roku 2009 sa zamiloval do 15-ročnej dievčiny. Mala to byť veľká láska. Satanista však priateľku úplne ovládol, splodil s ňou dieťa, ktoré v mene Satana rituálne obetoval.

Dievčina bola zamilovaná, vôbec netušila, že ju má v moci sám Satan, ktorého Sebastian vyznával. Najprv to vyzeralo na veľkú lásku, no onedlho to prišlo. Bezcitné týranie a ponižovanie. Mladé dievča sa nedokázalo dostať spod mužovho vplyvu. "Vyžadoval absolútnu poslušnosť. Zakazoval mi stýkať sa so spolužiakmi, rodičmi. Nesmela som na žiadne školské akcie. Stále sme si telefonovali. Mala som dodržiavať 70 príkazov. Keď som niečo porušila, tak ma škrtil alebo držal nôž pri krku," vypovedala nešťastná žena na súde, cituje ju český denník Blesk.

Azda najväčšia trauma prišla, keď dievčina otehotnela. Nesmela navštíviť ani lekára. Po niekoľkých týždňoch spontánne potratila. Plod potom musela obetovať v lese samotnému diablovi.

Muž počas svojej výpovede na súde všetko poprel. "Všetko je lož. Náš vzťah bol dokonalý. Boli sme spolu šťastní. Dvoch ľudí, ktorí si tak dokonale rozumeli, som v živote nevidel," uviedol. 

V roku 2013 dievčina znovu otehotnela, porodila dievčatko. Otec bábätka ho nenávidel, nazval ho Čiernou priceznou. Zachádzal ešte ďalej a malému dieťatku hovoril, že je zlom.  Matke dieťaťa, rovnako ako jej rodičom sa vyhrážal smrťou. 
 
Mladá žena na súde ďalej uviedla, že Sebastian žil vo virtuálnom svete, ktorému sa aj ona musela podvoliť. Údajne hovoril aj o iluminátoch - osvietených, pročom mal byť ešte nad touto skupinou. "Veľakrát som rozmýšľala nad tým, prečo s ním som, keď sa nazýval Satanom a ubližoval mi, ale nemala som odvahu odísť. Bála som sa," vypovedala.

Podľa znaleckých posudkov má mladá žena vysoko nadpriemerný intelekt, no je labilná a má úzkostné reakcie. Odborníci došli k záveru, že trpí stresovou posttraumatickou poruchou a má znaky týranej ženy.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu