Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mojsejovci Repčíkovi: Do Big Brother? Zabudnite!

Markizáckeho Veľkého brata mali z biedy vytrhnúť košickí milionári.
Markizáckeho Veľkého brata mali z biedy vytrhnúť košickí milionári.

BRATISLAVA/KOŠICE - Mojsejovci ukázali Markíze dlhý nos! Nízka sledovanosť megalomanskej reality show Big Brother-Súboj prinútila vedenie Repčíkovej televízie rázne konať.

Česť dosiaľ najpopulárnejšej komerčnej stanice, ktorej v týchto dňoch nebezpečne šliape na päty Jojka s VyVolenými, mala zachrániť bohatá podnikateľka Nora Mojsejová (47) svojou priamou účasťou v dome Veľkého brata. Túto ponuku však spolu s manželom Braňom (37) zmietla zo stola. "Buď urobíme druhú sériu Mojsejovcov, alebo s nami nerátajte!" odkazujú Repčíkovi košickí pracháči.

Samotný šéf Markízy Vladimír Repčík si dal v stredu tú námahu, aby kontroverzným manželom Mojsejovcom predstavil svoj zaujímavý plán. Osobne za nimi priletel do Košíc, no nepochodil. "Aj keď si pána Repčíka vysoko vážime, buď sa objavíme vo veľkom štýle v pokračovaní Mojsejovcov v značne pozmenenej forme podľa našich predstáv, alebo z našej spolupráce nič nebude," hovorí Braňo Mojsej.

Dom Veľkého brata mala podľa našich informácií počas dvoch týždňov "oživiť" len pani domu z košického Pereša. "Obrátili sme sa na pani Mojsejovú s ponukou, aby hosťovala v dome Big Brother-Súboj. Na rozmyslenie si vyžiadala 24 hodín, takže v tejto chvíli jej rozhodnutie ešte nepoznáme," vyjadrila sa včera popoludní hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Výstredná boháčka zvyknutá na prepych si mala spolu s ostatnými súťažiacimi okrem iných "atrakcií" vyskúšať aj drevenú latrínu či slamenú podstielku. Cvičenú opicu za mrežami však zo seba robiť nemieni a deň na rozmyslenie bol preto zrejme len zdvorilostnou frázou. "Je to pre mňa neprijateľné," tvrdí Nora. Veľkého brata teda z biedy určite nevytrhne a repčíkovci budú asi musieť zaloviť v iných vodách.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu