Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Peter Pellegrini má za sebou pomerne náročný týždeň: Pozrite sa, pri čom premiér relaxuje

Peter Pellegrini
Zobraziť galériu (4)
Peter Pellegrini (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

BRATISLAVA - O tom, že aj predseda vlády je len obyčajný človek niet pochýb. Svedčí o tom séria fotografii Petra Pellegriniho, ktoré zverejnil na svojom účte v priestore sociálnej siete. Premiér si cez víkend plnými dúškami užíva jesenné slnko a relax pri tom, čo má rád.

Premiéra sme už videli pri rôznych aktivitách. Verejnosť sa pamätá na jeho známe vešanie záclon v dome či jazda na traktore po poli. Pellegrini je teda rozhodne mužom, ktorý sa v areáli rodinného domu a so všetkou robotou s ním spojenou vie viac ako dostatočne obracať. Na včerajších fotografiách ho verejnosť mohla vidieť pri tom, ako kosí svoj vlastný dvor.

Peter Pellegrini má za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

Práca ako relax

Pre premiéra však ani toto nie je namáhavá práca, skôr naopak. "Najlepší relax pre hlavu je fyzická práca," začína svoj príspevok Peter Pellegrini. Po psychickej stránke nemal Pellegrini práve najľahší týždeň, o čom sa zmienil aj v príspevku. "A po včerajšku duplom," dodal premiér, ktorý sa zabával aj so svojím rodinným miláčikom Atreyom.

Peter Pellegrini má za
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/Peter Pellegrini)

Neľahký koniec týždňa

V závere pracovného týždňa sa predseda vlády musel popasovať s mimoriadnou schôdzou v parlamente, počas ktorej prebiehala rozprava o vyslovení nedôvery jeho vláde. Tá sa skončila v neskorých nočných hodinách. Premiér na schôdzi bol, no nie úplne do konca.


Nekonečná schôdza v parlamente: FOTO Rozprava o odvolávaní premiéra sa natiahla do noci


Schôdza sa však ešte neskončila. Po skončenej rozprave sa bude o dôvere k Pellegriniho vláde rozhodovať v parlamente v utorok o deviatej hodine ráno.

Peter Pellegrini čelí pokusu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TASR/Jakub Kotian)

Viac o téme: Relax Peter Pellegrini
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu