Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Lajčák sa stretol so svetoznámym hercom: FOTO S Douglasom sa bavil o filmoch i politike

Miroslav Lajčák sa stretol s Michaelom Douglasom Zobraziť galériu (3)
Miroslav Lajčák sa stretol s Michaelom Douglasom (Zdroj: Facebook/Miroslav Lajčák)

BRATISLAVA - Miroslav Lajčák v súčasnosti pôsobí ako predseda Valného zhromaždenie OSN. Okrem toho zastáva súbežne post ministra zahraničných vecí a stal sa najlepšie plateným ministrom slovenskej vlády. Nedávno sa mu počas jeho pôsobenia podarilo stretnúť s jeho idolom. So svetoznámym hercom debatoval o filmoch i o politike.

Miroslav Lajčák bol koncom mája minulého roku zvolený za predsedu 72. zasadnutia Valného zhromaždenia OSN. Túto funkciu bude vykonávať približne do polovice septembra. Počas jeho pôsobenia v zahraničí sa mu nedávno naskytla jedinečná príležitosť stretnúť sa s jeho idolom. 

Stretnutie s idolom

Je známe, že množstvo hercov pôsobí na poste mierového vyslanca OSN. Jedným z nich je aj Michael Douglas, ktorý tento post zastáva od roku 1998. Lajčákovi sa podarilo s legendou zo strieborného plátna stretnúť. „Obedoval som dnes s Michaelom Douglasom, ktorý je jedným z mojich najobľúbenejších hercov,“ pochválil sa fotografiou na svojom Facebooku. 

Miroslav Lajčák sa stretol
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Miroslav Lajčák)

„Patrí medzi umelcov, ktorí pôsobia ako mieroví vyslanci OSN. Takže rozhovor nebol len o filmoch, ale aj o svetovej politike,“ dodal Lajčák. Okrem toho sa po návrate do kancelárie sa stretol aj so zástupcom generálneho tajomníka OSN pre politické záležitosti Miroslavom Jenčom. 

Viac o téme: Michael DouglasMiroslav Lajčák
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu