Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Čítam si komentáre, ako ma vnímajú diváci. Známa herečka zažila s fanúšikmi aj nepríjemné situácie

Zuzana Mauréry
Zuzana Mauréry

BRATISLAVA - Snažím sa nebyť všade, ale zároveň splácať hypotéky, prezradila v Topky podcaste herečka Zuzana Mauréry. Nakrútila niekoľko desiatok filmov, seriálov, ale zároveň patrí aj spev k jej životu. Už čoskoro poteší fanúšikov piesňami Hany Hegerovej na koncertoch s názvom Levandulová.

Naposledy zaregistrovali diváci herečku Zuzanu Mauréry v seriáli Iveta. Ako povedala, rola sa jej hrala dobre, ale hovoriť po „východniarsky” bolo náročné. Niektorí diváci ju preto kritizovali. Prezradila, že si číta aj komentáre a vždy rada prijme konštruktívnu kritiku. V Topky podcaste sa tiež dozviete, aké nepríjemné chvíle zažila s fanúšikmi.

Zuzanu Mauréry môžete najbližšie vidieť aj v projekte Levandulová, kde bude spolu so Zuzanou Kronerovou, Luciou Šoralovou, Richardom Müllerom spievať piesne z repertoáru prvej dámy česko-slovenského šansónu Hany Hegerovej, ale aj ďalšie nádherné piesne z autorskej dielne Petr Hapka / Michal Horáček. Vstupenky na turné Levandulová nájdete na Predpredaj.sk.

TOPKY PODCAST nájdete aj na audio platformách:

ANCHOR.FM   SPOTIFY  APPLE PODCASTS

Dajte nám prosím ODBER (SUBSCRIBE) alebo FOLLOW na Spotify alebo Apple podcasts a vypočujte si každý štvrtok nový TOPKY PODCAST ako prví. Ďakujeme.

Viac o téme: KoncertHerečkaTopky Zuzana MauréryPodcast
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu