Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Hašková v Talente: Postup napriek falošnému spevu a protekcii?!

Dominika Hašková čelí útokom. Zobraziť galériu (11)
Dominika Hašková čelí útokom.

BRNO/BRATISLAVA – Hádka medzi vlastnými fanúšikmi! Dcéra známeho hokejového brankára Dominika Haška (45) – Dominika (15), sa v nedeľu večer stala ďalšou finalistkou šou Česko Slovensko má talent. Hoci si vyslúžila za svoj výkon tzv. standing ovation, nie každý bol s jej spevom v ten večer spokojný.

Brunetka so známym priezviskom rozdelila svojich fanúšikov na dva tábory. Na Dominikinej fanúšikovskej stránke, ktorá sa nachádza na sociálnej sieti Facebook, jej diváci písali svoje pocity, ktoré včera mali z jej predvedeného výkonu. Okrem gratulácii a pochvalných správ sa mladej kráske dostalo aj poriadnej kritiky.

„Dnes jej tá pieseň zo začiatku nejako uletela. Neviem, ale tá na kastingu bola lepšia,“ písal jeden z jej fanúšikov. Podobne kritických komentárov naznačujúcich jej falošný spev však bolo viac. „Odteraz sa na to už nedívam. Sú tam oveľa lepší. A tak skomolenú pieseň som ešte nepočula. Fakt strašné,“ vyjadrila svoj názor na stránke istá česká diváčka.

Pätnásťročné dievča dokonca niektorí obvinili, že postúpila vďaka protekcii. Na priamy prenos ju totiž prišiel podporiť aj otec - hokejový brankár Dominik Hašek. A tak si mnohí mysleli, že práve jeho známe priezvisko jej pomohlo k postupu. „Tak to bola do očí bijúca protekcia! Joj by sa mala ospravedlniť svojim divákom za to, že manipuluje s hlasmi,“ okomentoval Haškovej postup do finále divák. 

Dominikin spev mohol miestami naozaj pôsobiť rušivo, možno až falošne. To mohla mať za následok nielen tréma, ale aj prítomnosť jej otca, o ktorého príchode sa dozvedela iba pár hodín pred prenosom. „Bola som naozaj veľmi nervózna. Keď som sa však postavila na pódium, opadlo to zo mňa,“ priznala topkám burnetka, ktorá si vybrala náročnú skladbu od Whitney Houston s názvom I Will Always Love You.

A čo na svoj postup povedalo mladé dievča tesne po priamom prenose? „Je to úžasný pocit dostať sa do finále, neviem to ani opísať,“ vyjadrila sa Hašková. Tá prezradila aj to, že má vo svojej kariére vysoké ambície. „Chcela by som sa stať profesionálnou speváčkou,“ netajila kráska. Nechajme sa prekvapiť, ako zaspieva a uspeje v samotnom finále.

Tam postúpila Dominika Hašková spolu s tanečnou skupinou The Pastels, ktorá sa včera večer stala absolútnym víťazom kola. Formácia dostala najviac esemesiek.

Ako sa rozhoduje porotca Jaro Slávik? Kliknite SEM!

Viac informácií o šou Česko Slovensko má talent nájdete TU!

VIDEO: Vystúpenie Dominiky Haškovej.

VIDEO: Vystúpenie formácie The Pastels.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu