Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Bagárová smutne priznáva: Viem, prečo ste ma vyhodili!

Ani  porotca Hejma netajil svoje sympatie k Monike Zobraziť galériu (7)
Ani porotca Hejma netajil svoje sympatie k Monike

BRATISLAVA – Sympatie nestačili! V Česko Slovenskej SuperStar definitívne skončila posledná česká interpretka Monika Bagárová (15). V rozhovore pre topky.sk uviedla dôvod, kvôli ktorému ju diváci neposunuli do ďalšieho kola.

Tmavovláske v pondelok k postupu nepomohla ani pekná tvárička a milý úsmev. Napriek tomu, že v semifinálových kolách žiarila, jej finálové vystúpenia nemali až taký úspech. Monika o svojich výkonoch pochybovala už dlho. Prakticky po každom prenose tvrdila, že teraz je s vypadnutím na rade ona. No stalo sa tak až v šiestom, ktoré sa nieslo v duchu hitov skladieb hudobnej stanice MTV.

Popol na hlavu si Monika sypala aj včera. „Bola to sila. Môj najhorší výkon,“ skritizovala na úvod nášho rozhovoru svoje nedeľné vystúpenie. „Myslím, že kvôli nemu som aj vypadla. Nie je to len o sympatiách,“ naznačila dôvod svojho vyhadzovu.

Monika vyradenie zo súťaže prijala pokojne. „Prekvapivo sa cítim dobre. Som rada, že som sa dostala až sem. Veď kto iný mal odísť, ak nie ja?“ povedala s úsmevom na tvári Bagárová, ktorá dobrú náladu rozdávala aj v zákulisí. A to i napriek tomu, že počas definitívneho verdiktu vyronila pred kamerami aj zopár sĺz.

Sledujte TOPKY TV: Monika Bagárová hovorí o svojom účinkovaní v súťaži.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu