Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Tvrdá rana pre Chodúra od Markízy: Už nebudeš spievať!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (5)
Martin Chodúr

BRATISLAVA – Má to nahnuté! Favorit šou Česko Slovenská SuperStar Martin Chodúr (20) si pohneval Markízu. Napriek tomu, že to zmluva nedovoľuje, sa verejne promoval bez vedomia televízie. A tak mu zakázali spievať!

Ako sme už informovali, Martin Chodúr a Ben Cristovao nakrútili vtipné video, ktoré pre svojich fanúšikov zavesili na server youtube. Podľa našich informácií týmto konaním však porušili bod zmluvy, ktorý zakazuje finalistom šou promovať sa bez vedomia produkcie.

Markíza vtedy síce jednoznačne nepriznala, či išlo v tomto prípade o porušenie zmluvy, no zdá sa, že je to naozaj tak. „Chalani mali kvôli tomu problémy,“ povedal nám náš zdroj. A potvrdili to aj slová Bena Cristovaa. „To video je teraz v jednaní, pretože nám to zakázali. Martin nemá spievať mimo súťaž. Ešte sa to bude riešiť, tak uvidíme,“ napísal Ben na svoju internetovú stránku.

Zdá sa, že Markíza má s medzinárodnou speváckou šou dosť problémov. Televízia už bola obvinená, že zvýhodňuje práve Martina Chodúra, že porota je príliš vulgárna, že moderátori sa prezentujú na úkor súťažiacich, majú príliš sexuálnych narážok a navyše v poslednom kole zabúdali na hosťa Karla Gotta. Ktovie, či sa za týchto okolností niekedy pustia televízie aj do druhej série tejto medzinárodnej šou.

 

VIDEO: Martin Chodúr a Ben Cristovao si robili reklamu bez vedomia Markízy.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu