Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Neviniatko Bagárová chytá maniere: Tvorcovia SuperStar zúria!

Monika Bagárová Zobraziť galériu (15)
Monika Bagárová

BRATISLAVA – Sláva jej stúpa do hlavy! S finalistkou Česko Slovenskej SuperStar Monikou Bagárovou (15) začínajú mať tvorcovia šou problémy.

Párkrát sa objavila na obrazovke a už má pocit, že je speváckou hviezdou! Monika Bagárová pôsobí pred kamerami skromne, nežne a priateľsky. To sa však zmení v momente, keď ide o jej spevácku prezentáciu.

„Je dosť komplikovaná a robí problémy. Najmä pri výberoch piesne. Zrejme si myslí, že keď už mala v minulosti nejaké spevácke skúsenosti s hudobníkmi, môže si diktovať podmienky,“ povedal topkám človek zo zákulisia šou.

Tvorcovia relácie mali s Monikou problém už v semifinálových kolách, kedy mala odspievať skladbu od skupiny Peha s názvom Spomaľ. Bagárová sa kvôli tomu dokonca rozplakala. Produkcia sa však jej výlevu emócií nepodriadila a stála si za svojim. A nakoniec to bol jeden z Monikiných najlepších speváckych výkonov v súťaži.

Svoj nesúhlas s nariadeniami tvorcov speváckej šou vyjadrila aj po skončení nedeľňajšieho rockového kola. Nepresvedčivý výkon odôvodnila slovami: „Skladby si nevyberáme sami. Je to záležitosť dramaturgie.“

Podľa informácií topiek si Bagárová postavila hlavu aj kvôli blížiacemu sa nakrúcaniu silvestrovského programu, v ktorom majú účinkovať okrem iných známych tvárí aj finalisti speváckej šou. Monika si vraj začala určovať, s ktorou hviezdou československého hudobného neba sa chce postaviť na pódium. Žiadne z ponúknutých mien jej totiž nebolo dosť dobré.

Mladá speváčka by si mala vstúpiť do svedomia. Ak to pôjde takto ďalej, môže na svoje správanie doplatiť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu