Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Chodúr a Cristovao: Takto sa zabávali a... Porušovali pravidlá!

Ben Cristovao a Martin Chodúr. Zobraziť galériu (11)
Ben Cristovao a Martin Chodúr.

BRATISLAVA – Nudili sa! Keďže účastníci Česko Slovenskej SuperStar trávili väčšinu svojho času medzi priamymi prenosmi na hoteli, vymýšľali rôzne spôsoby, ako si skrátiť čas. Martin Chodúr (19) a Ben Cristovao (22) si vymysleli celkom originálnu zábavu. Otázka je, či pri tom neporušili pravidlá tejto šou!

Nemajú to ľahké! Za účasť v šou zaplatili mladí speváci nielen stratou súkromia. Ako už viaceré médiá upozornili, podpísali aj zmluvu, v ktorej majú samé povinnosti a takmer žiadne práva. A ktovie, či ju vlastne nádejné hviezdy celú čítali!

Podľa našich informácií je v zmluve totiž aj bod, ktorý hovorí, že súťažiaci nesmú počas SuperStar propagovať sami seba inak, ako pod dohľadom tlačového oddelenia televízie Markíza. Lenže decká sa na hoteli nudia a vymýšľajú si rôzne zábavky. Napríklad Martin Chodúr a Ben Cristovao sa nakrútili na kameru, čo môže byť nakoniec v rozpore s týmto bodom zmluvy.

Chalani totiž na videu spievajú a hrajú na gitare, navyše ho zavesili na videoserver youtube.com, čím sa jednoznačne svojvoľne propagovali na verejnosti bez toho, aby o tom Markíza vedela.

Video je pomerne vtipné – Ben má na sebe tričko s otvormi na chrbte, kadiaľ Martin prestrčil ruky a hral na gitare tak, že to pôsobí, akoby na nej hral Ben.

Čo na to Markíza? „Všetky propagačné aktivity jednotlivých súťažiacich musia byt komunikované a schválené s produkciou. Naša spoločnosť zároveň disponuje právomocou na odstraňovanie obsahu porušujúceho autorské práva na portáli Youtube, preto pokiaľ by sme s týmto konkrétnym obsahom neboli uzrozumení, bol by uvedený obsah už odstránený,“ tvrdí Ondrej Geče, riaditeľ centra interaktivity televízie Markíza. Tým podvrdil naše informácie, no na druhej strane však povedal len to, že na toto video televízia nemá autorské práva a priamej odpovedi na otázku, či Ben a Martin porušili bod zmluvy, sa vlastne vyhol. Dôvodom je zrejme to, že štáb SuperStar nemá záujem na tom, aby bola zmluva verejne známa a mlčanlivosť je tiež jedným z jej bodov.

 

Sledujte TopkyTV: Ben Cristovao a Martin Chodúr sa nakrúcali na kameru.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu