Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Urevaný Cristovao šokuje: Načo ste mi posielali hlasy!?

Ben Cristovao a Markéta Konvičková. Zobraziť galériu (20)
Ben Cristovao a Markéta Konvičková.

BRATISLAVA – Postúpil, no neradoval sa! Ben Cristovao (22) sa počas pondelkového vyraďovania v Česko Slovenskej SuperStar rozplakal. Prekvapivo nie kvôli sebe! Bolo mu ľúto, že postúpil na úkor Markéty Konvičkovej (15). Topkám prezradil, ako sa cítil.

Za Paulínou Ištvancovou nesmútil nikto, pre vypadnutie Markéty Konvičkovej plakali minimálne Ben Cristovao a Dominika Stará. Práve Ben už po svojom nedeľnom výkone zdôraznil, že fanúšikovia by mali posielať hlasy tomu, kto si ich zaslúži. Nie jemu iba na základe sympatií.

A to bol zrejme dôvod, prečo sa pri svojom pondelkovom postupe rozplakal. Cítil, že nespieval najlepšie a že postúpil na úkor iného finalistu. „Pocity sú zmiešané. Mám radosť z toho, že mám šancu ukázať, že možno niečo ešte vo mne je. A potom mi bolo ľúto, že vypadla Markéta, lebo to bola jedna z mojich favoritiek,“ prezradil nám Ben, prečo je smutný.

Dokonca naznačil, že nepostúpil férovo a mal namiesto krehkej blondínky vypadnúť on sám. „Ten jej posledný výkon bol neuveriteľný a je mi ľúto, že to ľudia nespoznali a posielali hlasy... napríklad mne,“ povedal nám viditeľne otrasený emóciami. No podľa jeho fanúšikovskej základne to vyzerá tak, že sa ešte párkrát pozrie na to, ako z Česko Slovenskej SuperStar odchádzajú lepší speváci, než je on.

 

Sledujte TopkyTV: Ben o svojom postupe a Markétinom vypadnutí.  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu