Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Lacho a Cristovao: Takto kruto im to ešte vyžrať nedali!

Ben Cristovao a Denis Lacho Zobraziť galériu (10)
Ben Cristovao a Denis Lacho

BRATISLAVA – Nešetrili ich! Porota Česko Slovenskej SuperStar si v prípade dvojice Denis Lacho (15) a Ben Cristovao (22) vôbec nedávala servítku pred ústa. Žiaden z ostatných súťažiacich by rozhodne nechcel byť počas hodnotenia odborníkov v ich koži.

Ben Cristovao v druhom finálovom kole odspieval skladbu od Franka Sinatru s názvom Fly me to the moon. Ak by sa však dal vrátiť čas späť, určite by prehodnotil tento výber. Pieseň mu totiž vôbec nesadla. A všimla si to aj porota.

„Ani náhodou si neswingoval. Odspieval si to veľmi amatérsky. Bol si mimo rytmu,“ zvozil Cristovaa Paľo Habera. Ani Dara Rolins ho nešetrila. „Sorry, ale ani omylom nemáš na Franka Sinatru. Bolo to na pousmiatie,“ zhodnotila jeho výkon slovenská pop diva. Na jej vyjadrenie nadviazala Marta Jandová. „Ja som sa nemohla bohužiaľ ani usmiať. Nechápem, čo tu vo finále robíš. Nepatríš sem ako spevák,“ zneli z jej úst najkritickejšie slová.

Ben sa zmohol iba na reakciu: „Viem, že spevák nie som...“ Situáciu sa snažila ešte zachraňovať Adela Banášová. „Mne sa to veľmi páčilo. Myslím, že sa tu nájde pár ľudí,“ povedala moderátorka, čím vyzvala publikum na obrovský potlesk, ktorý aspoň trochu zmiernil Benov smútok.

O nič lepšie na tom počas včerajšieho hodnotenia nebol ani Denis Lacho. Tomu nesadla pieseň Singing in the rain. „Ani ťa nebudem hodnotiť, pretože by som ťa zvozil pod čiernu zem,“ povedal po jeho výkone Habera. Zlý spevácky prednes pripísal chorobe. „Viem, že máš nádchu a bolí ťa hrdlo,“ ospravedlnil kat interpretáciu skladby mladým Bratislavčanom.

S kritickými vyjadreniami Haberu súhlasil aj Ondřej Hejma. „Myslím si, že na túto pesničku nemáš. Spieval si ako zmoknutá sliepka,“ povedal. A Dara pritakala. „Súhlasím s Ondřejom. Na túto skladbu nemáš. Bola by však strašná škoda, keby si nás opustil.“

Ako sa teda zdá, pred dnešným vyraďovaním to má práve táto dvojica najviac nahnuté. Treba však podotknúť, že vo svojej koži neboli vo včerajšom finálovom kole ani Monika Bagárová a Paulína Ištvancová. Dievčatá si tiež nevypočuli práve najlichotivejšie hodnotenie. I keď nie až také zlé ako chlapci. Nechajme sa teda prekvapiť, ktorí dvaja súťažiaci budú musieť dnes večer opustiť šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu