Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Horor v Považskej Bystrici: Jaroslav (54) mal bodnúť svoju exmanželku, z jeho minulosti mrazí

Tragédia v okrese Považská Bystrica Zobraziť galériu (2)
Tragédia v okrese Považská Bystrica (Zdroj: Reprofoto/Noviny.sk)

POVAŽSKÁ BYSTRICA – V Považskobystrickom regióne došlo k tragédii. Podľa polície mal muž bodnúť nožom svoju bývalú manželku. Polícia už Považskobystričana obvinila z pokusu o vraždu.

Policajti vyšetrujú tragédiu, ktorá sa stala v okrese Považská Bystrica. Na svojej sociálnej sieti uviedli, že muž mal zaútočiť nožom na svoju exmanželku. „Podľa doterajších zistení v skorých ranných hodinách v Považskej Bystrici mal 54-ročný muž pichnúť nožom svoju bývalú manželku,“ priblížili ochrancovia zákona.

Desivá vražda v centre Bratislavy: Simonu (†25) mali dobiť a zapáliť, prípad sa ťahá takmer šesť rokov

Ako informovala televízia Joj, útočiť mal Jaroslav, ktorý vyšiel spoza mreží len nedávno, a to v júli. Bol vo výkone trestu za prečin nebezpečného vyhrážania. „Na tiesňovú linku sme prijali volanie o pomoc, podľa ktorého došlo k napadnutiu ženy, vyslali sme záchranárov. S poraneniami brucha a panvy ženu transportovali do nemocnice,“ uviedla hovorkyňa záchranárov Alena Krčová. Ženu mali urgentne operovať.

Horor v Považskej Bystrici:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facbeook/Polícia SR - Žilinský kraj)

„Je to tragédia, ktorá sa nemala stať, ale stala sa. Mal takú povahu, povedal hocičo, ale nepovedal by som, že to spraví,“ povedal televízii jeden zo susedov. Jaroslav mal mať konflikty s exmanželkou aj v minulosti.

Polícia krátko po čine podozrivého muža zadržala. Krajský policajný vyšetrovateľ v Trenčíne ho obvinil z obzvlášť závažného zločinu vraždy v štádiu pokusu. Vyšetrovateľ podal návrh na vzatie obvineného do väzby.

Viac o téme: Považská BystricaVražda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu