Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

EXKLUZÍVNE Zlodeji vybielili chalupu Dominiky Cibulkovej, keď rodila: VIDEO zločincov v akcii!

Dominika Cibulková sa stala obeťou zlodejov Zobraziť galériu (5)
Dominika Cibulková sa stala obeťou zlodejov (Zdroj: topky)

BRATISLAVA/PLAVECKÉ PODHRADIE – Iba predvčerom sa dočkala Dominika Cibulková najkrajšieho daru v podobe synčeka Jakubka a teraz musí riešiť nepríjemnosti s políciou. Najúspešnejšia slovenská tenistka sa totiž stala obeťou zlodejov!

Hyenizmus zlodejov nepozná hraníc. Kým Dominika Cibulková spolu s manželom Michalom sa radujú zo synčeka, lúpežníci prišli vykradnúť ich letnú chalupu v Plaveckom Podhradí. Všetko sa udialo v pondelok v nočných hodinách, keď sa páchatelia dostali na pozemok cez suseda, ktorému prestrihli plot. Následne im odcudzili záhradný nábytok, gril a bazénovú technológiu.

Zlodej, ktorý vylúpil chatu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Topky.sk)

Jedného z páchateľov sa podarilo zachytiť na kamerový systém, keď sa pokúšal dostať aj do samotnej chalupy. Polícia už má všetky potrebné materiály a zaistené stopy. Cibulková zároveň žiada o pomoc verejnosť. Za informácie, ktoré povedú k dolapeniu zločincov, ponúka aj odmenu.

Disponujete cennými informáciami? Kontaktujte políciu na známej linke 158 alebo samotnú Dominiku prostredníctvom sociálnej siete.

Zlodeja si môžete pozrieť na tomto VIDEU:

Zlodeji u Cibulkovej (Zdroj: topky)

"Momentálne prežívam najkrajšie obdobie v živote a chcela by som sa s vami o tieto pocity podeliť, sú však ľudia, ktorí sa neštítia naozaj ničoho...", napísala samotná tenistka v súvislosti s krádežou na svojej facebookovej stránke.

EXKLUZÍVNE Zlodeji vybielili chalupu
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: reprofoto:Facebook-Dominika Cibulkova)

Viac o téme: Dominika Cibulková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu